2777
2789
عنوان

تا حالا همچین اتفاقی براتون افتاده😧

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 42 پست
دقیقا همچین جریانی داریم ماهم خدایی دقت کردی چرا واس ما ابنطوریه 🤕

نمیدونم واقعا 

من خیلی نگران شوهرمم طفلی از فکر و خیال هرچی مریضی بگی داره 

هرچی سنگه مال پای لنگه برای ماست 

اوضاع مالی داغون داغون 

یعنی اون بیشعور ما رو نمیبینه عذاب وجدان نداره خیر سرش برادرشم هست کلاه بردار دزد

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
نمیدونم واقعا  من خیلی نگران شوهرمم طفلی از فکر و خیال هرچی مریضی بگی داره  هرچی سنگه ما ...

خدا جای حق نشسته بلاخره که روزای اسونی میان

ولی با خودم میگم وقتی بیان ما چن سالمونه زنده یا مرده

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا جای حق نشسته بلاخره که روزای اسونی میان ولی با خودم میگم وقتی بیان ما چن سالمونه زنده یا مرده

خدا کنه زودتر بیاد شوهر من مگه طفلی چندسالشه 

دیگه نمیتونه کار سنگین کنه 

از بچگیش کار کرده و زحمت کشیده همه رو برادرش بالا کشیده 

الان که میخواد استفاده کنه زیر دست برادرشه ما تو نون شبمون موندیم آقا با پول ما بنز سوار میشه افطاری تو تالار میده بالای ۶۰۰ نفر 

که مثلا بگه من چه آدم خوبیم 

همه هم میدونن سر شوهرم کلاه گذاشته ولی باز نفر اولن تو دورهمی اش 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خدا کنه زودتر بیاد شوهر من مگه طفلی چندسالشه  دیگه نمیتونه کار سنگین کنه  از بچگیش کار ک ...

خدایی تو چقدر منی

اون طرف ماهم همه میدونن چه گوهایی خورده بازم همه پشت اونن اونو بیشتر از من میخان دل من بخاطر کارشون شکست همه دیدن شبش عروسیع زهر جونم شد ولی مث صگ دنبال اونن چون اون پسره برادرشونه من دختر برادر ناتنی شونم ولی بابام پسره بزرگه احترامش مثل پدرشونه 

خدایی تو چقدر منی اون طرف ماهم همه میدونن چه گوهایی خورده بازم همه پشت اونن اونو بیشتر از من میخان ...

اگه بدونی شب عروسی من چکار کرد

بخدا من هیچ خرجی هم نداشتم کلا اهل بریز و بپاش نیستم 

فکر کن خودش ۴ ۵ تا مراسم بدای زنش گرفت قبل ما بود عروسیش 

نوبت شوهر من شد نزاشت یه قرون خرج کنه تو لباسم آرایشگاه همه چی نظر میداد میخواست عروسی رو کنسل کنه 

وای اصلا باورت نمیشه من تا دو سه سال یاد عروسیم میفتادم گریه میکردم الان خودمو زدم بیخیالی

اگه بدونی شب عروسی من چکار کرد بخدا من هیچ خرجی هم نداشتم کلا اهل بریز و بپاش نیستم  فکر کن خ ...

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم

خدا ازین ادما نگذره

خدایی چرا اونا بی نیازن بعد ما بی پول میشیم یه سختی میاد اون سختی تموم نشده یهو صدتا بدترش میاد میریزه سرت دقت کردی

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم خدا ازین ادما نگذره خدایی چرا اونا بی نیازن بعد ما بی پول میشیم یه سختی ...

آره واقعا 

الان شوهرم چندماه پیش جراحی کرد سر کار نمیره 

دیروز یه تصادف کوچیک داشتیم خداروشکر خودمون مخصوصا بچم سالمیم ماشین هم سپرش آسیب دید 

از اون ور دیوار طبقه بالا ریخت 

همینجور برامون میباره 

چرا سیاه زبون . مادر بوده دلش شکسته خدا هم به دلش نگاه کرده و دیده  به ناحق مادر شوهره اینجور ...

وا 😶من منظورتو نفهمیدم کی کیونفرین کرده من منظورم مادرشوهره بود ک عروسش و گفته بود ببخشید اگه چیز بدی گفتم 🙄