2777
2789

کاربری قبلیم تعلیق شد بعضیاتون از اونجا داستانمو میدونید 

5 سال باهم رابطه بودیم ولی هرکاری کردیم بابام راضی به ازدواجمون نشد چون بابام از کارای جوونیش خبرداره دوست رفیق بازیو همه کارایی که پسرا تو یه سنی میکنن 

خانوادم تا تونستن به خودشو خانوادش بی احترامی کردن 

دیگه خسته شدیم از این همه استرس و درگیری ذهنی یه دلم میگه ازش جدا بشم بره دنبال زندگی و ایندش سن ازدواجش نگذره از یه طرفم میدونم اگه ازش جدا بشم نمیتونم فراموشش کنم💔

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاحححح 

من دوماه باهاش حرف زدم نتونستم دل بکنم چه برسه به تو ۵ سال نمیدونم ولله

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
بنظرت چه مدت طول میکشه که باباتونو راضی کنین؟ بنظرم تا ۳۰ سالش راه داره بمونه باهات البته اگه واقعا ...

خب مشکل اینجاست که اگه باهم بمونیمم نمیتونیم زیاد همو ببینیم به خاطره اینکه باهاشم خانوادم محدودم کردن 

بلخره اونم انسانه نیاز داره یه نفر کنارش باشه باهاش بره تفریح مهمونی و... 

اره اینم هست🥲 چندبار اومده خواستگاری؟ بخاطر چیشدقیقا خانوادت ردش میکنن؟

10 بار بیشتر کلا یک بار اومدن خونمون بقیش اومدن صحبت کردن با مامان بابام اونام هر دفعه گفتن نه

اره اینم هست🥲 چندبار اومده خواستگاری؟ بخاطر چیشدقیقا خانوادت ردش میکنن؟

چون یکی از فامیلا که منو دوست داره دوستش بوده تو سن 18 تا 20 همه ی گند کاریای پسرام که تو همون سنه همشو اومد گذاشت کف دست بابام