2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچک دارن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 71 پست
جدی؟چرا؟همسر منم بعضی وقتا خوبه همکاری میکنه بعضی وقتا نه 

نه والا مال من فقط بلده هی بوسشون کنه‌‌ 

ولی تو کارای خونه یا کارای بچه ها اصلااا

واسه همون مجبور شدم زودتر مستقل کنم بچه ها رو که آینده با ۴ تا مرددددد تو خونه کزت نشم😆

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تو ۶سال ۴بار سزارین شدم و خداروشکر چسبندگی نداشتم ولی سر اخری واقعا اذیت شدم فقط ب خاطر بی ملاحظه گی خودم چون پشت سرهم بودن و کوچیکه تا شب زایمان مدام بغلم بود و چندتا کار سخت انجام دادم رحمم دچار پارگی شد وگرنه قبلی ها عالی بودم 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
تیرماه باید برم سونو رنگی که معلوم بشه چسبندگی دارم یا نه

انشالله که نداشته باشی منم برای سومی از همین چسبندگی میترسم

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
نگران چسبندگی و اینا نبودی؟منم سزارینی برای سومی میترسم

برای ۲۰ سونو رنگی دارم واسه چسبندگی‌.

والا اصلا تو فکرش نبودم‌ میشه بگی سختیای چسبندگی چیاست؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
نه والا مال من فقط بلده هی بوسشون کنه‌‌  ولی تو کارای خونه یا کارای بچه ها اصلااا واسه همون م ...

خخخخخ خداقوت عزیزم حالا بعدا تونستی رژیم بگیر یه دخملی هم داشته باشی خیلی خوبه من خودم یکیشو دارم نفسمه

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
من که تو ۶سال ۴بار سزارین شدم و خداروشکر چسبندگی نداشتم ولی سر اخری واقعا اذیت شدم فقط ب خاطر بی ملا ...

خداروشکر 

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
خخخخخ خداقوت عزیزم حالا بعدا تونستی رژیم بگیر یه دخملی هم داشته باشی خیلی خوبه من خودم یکیشو دارم نف ...

دختر که جای خود داره‌‌ 

ولی من اصلا نمیتونم به چهارمی حتی فکر کنم.