2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچک دارن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 71 پست
برای ۲۰ سونو رنگی دارم واسه چسبندگی‌. والا اصلا تو فکرش نبودم‌ میشه بگی سختیای چسبندگی چیاست؟

انشالله که نداشته باشی عملت سختر میشه اگه چسبندگی باشه

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه پشت هم خیلی سخته خیلی صبر و حوصله میخواد

اره سخته واقعا ولی بنظرم یه جورایی یه باره میشه الان که معذرت میخام دستم تو پوشک اون یکیه درگیر اینم هستم یا واسه بزرگه مثلا مدرسه صبح بیدار میشم برا درس و مشق دومی هم خوبه مهد هست البته 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
ای جانم زنده باشن برا منم بچهای بزرگترم (۷و۵ونیم ساله)واقعا کمکی های خوب و مهمی هستن واسه کارای دوتا ...

عزیزم ببخشید یه سوال ازتون بپرسم اگه دوست داشتید جواب بدید

من دوتا کوچولو دارم دلم میخواد دوتا دیگه بیارم بشه ۴تا،اما دور و اطرافم تو اشنا و درو همسایه همه یکی نهایت دوتا بیشتر ندارن،و چجوری بگم نگاهشون به ادم یجوریه

خواستم بپرسم شما که ۴تا داری تو جامعه چجور قضاوت میشی؟مگاه مردم بهت چجوریه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
عزیزم ببخشید یه سوال ازتون بپرسم اگه دوست داشتید جواب بدید من دوتا کوچولو دارم دلم میخواد دوتا دیگه ...

سلام‌عزیزم خواهش میکنم در خدمتون هستم سوالتون بجاست چون ماتو جامعه و کنار ادم ها زندگی میکنیم و طبیعتا نگاه و درک اونا روی ماهم‌اثر میزاره من خودم چهارمی مو میخواستم‌سقط کنم واسه همین حرف و حدیث ها بعدا که ب خودم‌اومدم گفتم‌نه کسی نون و اب بچهامو میده نه قراره زحمتشونو بکشه پس دلیلی نداره ببخشید حرف مفت بزنه 

حالا ممکنه خودمو ببینن بگن لاغر شدی ضعیفی با بچها اذیتی ولی تاجایی یاد دارم هی همین هیکلم بوده ربطی ب بچهانداره

یااینکه میبینن میگن دیگه بسته و کافیه... متاسفانه تو جامعه ما هرکاری کنی اخرش حرفی میزنن زیاد توجه نکن واسه دل خودت زندگی کن قراره خودت زحمت بکشی و لذتشو ببری دوست من

عزیزم ببخشید یه سوال ازتون بپرسم اگه دوست داشتید جواب بدید من دوتا کوچولو دارم دلم میخواد دوتا دیگه ...

ایناییم که میبینی یکی دوتا دارن حداقل یکی دوتام از بارشون رفته اگه میومدن دنیا همون سه چهارتایی میشدن🤭عزیز اگر توانایی روحی جسمی مالی داری خیلی هم خوبه تعداد بچهات ب دلخواهت باشه برات مهم نباشه کی چی میگه 

گلم چطوری آموزش میری؟چند سالشه کوچولوت؟

دو سال و سه ماهشه عزیزم 

با توالت اموزشی،  فعلا خیلی زودم داره جواب میده

کاربري هفتمه!  :/  از سال 96 عضوم... اگه مخالف نظر مني ریپ نزن و اگه زدي جنبه ي ادامه دادنم داشته باش نه اینکه گزارش بزني، حلالت نمیکنم بجون شوهر عمم😒♥ مرسي اَه
ایناییم که میبینی یکی دوتا دارن حداقل یکی دوتام از بارشون رفته اگه میومدن دنیا همون سه چهارتایی میشد ...

اره از نظر مالی هم اوکیم ولی خوب اینقدر هی همه میگن دوتا هم زیاده و اینا هی میگم نکنه انگشت نما بشم من الان کوچیکم یک سالو نیمه هست خیلی دلم میخواد یک سال دیگه اقدام کنم به بارداری  شما رو که دیدم گفتم بپرسم

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی،خدا کوچولوهاتو حفظ کنه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
اره از نظر مالی هم اوکیم ولی خوب اینقدر هی همه میگن دوتا هم زیاده و اینا هی میگم نکنه انگشت نما بشم ...

خداروشکر برقرار باشید 

اونا که میگن دوتا زیاده خودشون توانایی روحی جسمی یکی هم ندارن همونم از سرشون زیاده چیکاره نظر بقیه داری واسه دل خودت و اینده ی بچهات که هم خون و پشت و پناه و همدل باشن بیار