2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچک دارن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 71 پست
سومی دختره یا پسر؟ منم سومی رو باردارم

سومی هم پسرررره 🥰

جنسیت بچه های شما چیه؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم زنده باشن برا منم بچهای بزرگترم (۷و۵ونیم ساله)واقعا کمکی های خوب و مهمی هستن واسه کارای دوتا ...

۴ تااااا بچه چطوره؟؟؟؟

من سومی بیاد از الان تو فکرشم و نگرانم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
سومی هم پسرررره 🥰 جنسیت بچه های شما چیه؟

شما خودت سومی رو خواستی ؟

طبیعی یا سزارین؟

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
منم مثل شما دو تا پسر تو دلیمم پسره خدا گل پسراتو حفظ کنه

ای جاااانم. خدا حفظشون کنه‌ سنشون رو میگین؟

منم مثل شما دو تا پسر تو دلیمم پسره خدا گل پسراتو حفظ کنه

شما هم خودت سومی رو خواستی ؟

طبیعی یا سزارین

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
۴ تااااا بچه چطوره؟؟؟؟ من سومی بیاد از الان تو فکرشم و نگرانم

فرقی با ۳تا نداره اصلا 😂نگران نباش خدابزرگه بچهاتم ماشالاه باتربیتن همسرتم یقینا کمکت میده 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
شما خودت سومی رو خواستی ؟ طبیعی یا سزارین؟

سومی رو میخواستم ولی خداخواسته زودتر از زمانی بود که میخواستم

سزارینی ام گلم

فرقی با ۳تا نداره اصلا 😂نگران نباش خدابزرگه بچهاتم ماشالاه باتربیتن همسرتم یقینا کمکت میده  

نه همسرم برعکس اصلا کمکم نمیکنههه

البته بچه هامم شلوغی زیاد میکنن هاا

سومی رو میخواستم ولی خداخواسته زودتر از زمانی بود که میخواستم سزارینی ام گلم

نگران چسبندگی و اینا نبودی؟منم سزارینی برای سومی میترسم

١٣و ٧ سومی هم ناخواسته بود 

پس فاصله هاشون زیاده تقریبا..

خدا حفظشون کنهههه

کار شما راحتتره انشالله