2777
2789

از کجا بفهمم انقباض زایمانه یا درد الکی؟؟؟

انقباضها همون گوله شدن بچست یا یه چیز دیگه؟

ذکر علی عباده....ذکر یاعلی به تنهایی عبادت است....🌻🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردش چطوریه؟؟

ببین مثلا اولش هر ۱۰ دقیقه یه بار ۳۰ ثانیه میگیره بعد هی فواصلش کم میشه میشه ۵ دقیقه یه بار سه دقیقه یه بار و شدتش زیاد میشه

اولش وحشتناک نیست آخراش شدتش زیاد

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 

درد شکم و پایین‌کمر

منظمه یعنی مثلا هر ده دقیقه شروع می‌شه و تا ۴۰ ثانیه ادامه پیدا می‌کنه

شدتش بیشتر می‌شه و فاصله‌ش هی کمتر می‌شه

بقیه‌ی چیزا با معاینه‌ن. مثلا درد واقعی زایمان اونیه که باعث تغییرات دهانه‌ی رحم هم بشه.

یادآوری: این سایت نماینده‌ی خوبی از جامعه‌ی اون بیرون نیست؛ اینجا خیلیا اجازه‌ی بیان نظرات و نحوه‌ی زندگیشونو ندارن.                                                                                    هر عقیده‌ای محترم نیست، حقِ داشتنِ عقیده‌ست که باید بهش احترام گذاشت.                

ربطی به بچه هم نداره، دردش به خاطر انقباض شدید رحمه که داره فشار میاره تا بچه رو هل بده بیرون.

یادآوری: این سایت نماینده‌ی خوبی از جامعه‌ی اون بیرون نیست؛ اینجا خیلیا اجازه‌ی بیان نظرات و نحوه‌ی زندگیشونو ندارن.                                                                                    هر عقیده‌ای محترم نیست، حقِ داشتنِ عقیده‌ست که باید بهش احترام گذاشت.