2777
2789

لطفا از عوارضش نگین همشو میدونم فقط میخام بدونم کیا با لین روش چاق شدن ؟؟

موندگار بوده؟

نحوه مصرف و چن مدت؟

چقد افزایش وزن؟❤❤❤

ممنون میشم نظر بدین کمکم کنیننن.

نفری یه حمد و سوره میخونم🌈🤍🙏

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سال 85یکی ازدوستام بهم گفت این قرصاروبخورتایکم بدنت پرتربشه یک دگزا بایک سپروهپتادین صبح میخوردم یکی بازشب دیدم یکهوخیلی چاق شدم الان یک سالی هست میخورم یک دگزاوسپروصبح میخورم خیلی هم طبیعی هست نه چاق چاق نه لاغرلاغر.

دوستم قرص دگزا با سیپرو هپتادین میخورد .اول فقط یه خط بود الان تپل و قشنگ شده .الان چندساله برگشت نک ...

عه نمیدونی چند وقت خورد؟

من سال 85یکی ازدوستام بهم گفت این قرصاروبخورتایکم بدنت پرتربشه یک دگزا بایک سپروهپتادین صبح میخوردم ...

یه ساااال؟

ینی ب وزن ایده الت نرسیدی ک باز میخوری؟؟؟

چن کیلو بودی چن شدی؟

چن سالته و قدت؟

ینی پف میده؟😐😐لامصب ب پفشم راضی ام 

پف نمیده 

پوکی استخوان میگیری چون جلوی جذب کلسیم رو میگیره 

دیابت میگیری 

قشنگ نابود میشی به ادم مریض هم این دارو هارو در شرایط ناچاری میدن چون خیلی عوارض داره 

یه ساااال؟ ینی ب وزن ایده الت نرسیدی ک باز میخوری؟؟؟ چن کیلو بودی چن شدی؟ چن سالته و قدت؟

وقتی میخورم غذابیشترمیخورم اگه نخورم غذازیادنمیتونم بخورم صورتم لاغربودازوقتی میخورم صورتم پرترشده.زیادنمیخورم روزی یک وعده یابعضی مواقع یادم میره دوروزیکبار.یک سپروبایک دگزا. 60بودم شدم 75قدم 180و40سال ازخداعمرخواستیم فعلاکه داده.

وقتی میخورم غذابیشترمیخورم اگه نخورم غذازیادنمیتونم بخورم صورتم لاغربودازوقتی میخورم صورتم پرترشده.ز ...

واو ۱۵ کیلو خیلی عالیه .انگیزه گرفتم