2777
2789
عنوان

شام چی بزارم

121 بازدید | 12 پست

سلام خانوما عصرتون بخیر

یه غذای جدید با گوشت پیشنهاد میدین خسته شدم از غذای تکراری شوهرمم غذا بدون برنج نمیخوره اصلا واقعا گیج شدم نمیدونم چی بپزم 

خودمم باردارم از غذا بیزارم چیزی نمیتونم بخورم یه چی درس کنم برا اون 🤦🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمه 

قورمه سبزی

بدون برنج(مرغ ریش کن سیب زمینی گوجه پیاز فلفل دلمه رب و ادویه هم قاطیش کن )

مرغ(یخنی)با برنجِ

چلوگوشت

کباب دیگی با برنج

سینه مرغ تیکه تیکه کن پخته ک شد پیاز سرخ کن نمک فلفل زردچوبه بزن سینه هارو تفت بده داخلش بعدم زعفرون اب شده رو بریز روش و ی لیوان اب،سرشو بزار تا نیم ساعت با شعله ملایم بخارپز بشه و ابش کم شه من اسمشو گذاشتم جوجه تابع ای😙😅با برنج

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
کد بانویی دیگ من حوصلم نمیگیره مخصوصا الان که بوی غذا حالمو بد میکنه

اگه بوی غذا اذیتت میکنه درست نکن عروس خاله من دوماه تموم سمت آشپزخونه نرفت ، همش از بیرون یا مادرشوهرجان🤣

😔
مرسی عزیزم طرز تهیشو بهم میگی  کباب دیگی رو

خواهش میکنم

یدونه پیاز رنده کن گوشت چرخی بریز داخلش با نمک فلفل زردچوبه خوب ورز بده ی فریزر بکش روش بزار نیم ساعتی یخچال بمونه ی پیاز خلالی کن یا نگینی هرجور دوس داری سرخ کن طلایی ک شد زردچوبه بزن تفت بده ی قاشق رب هم بهش اضافه کن وتفت بده تا مزه خامیش بره نیم ساعت ک گذشت گوشتارو بردار ب شکل دلخواه حالا یا گرد یا دراز هرجور میخای فرم بده کف ماهیتابه پهن کن تا سرخ بشه با شعله ملایم بعد برگردون طرف دیگشم سرخ بشه گوجه حلقه کن سرخ کن سیب زمینی هم اگ دوس داشتی کنارش سرخ کن

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
اگه بوی غذا اذیتت میکنه درست نکن عروس خاله من دوماه تموم سمت آشپزخونه نرفت ، همش از بیرون یا مادرشوه ...

اگه یه ادمی تو خونت باشه که بیشتر از هرچی به فکر شکمشه منو درک میکردی 😂😂

خوشبحالش واقعا یکی میخواد برا مادرشوهر من غذا درس کنه انقد گشاده حالا چ برسه اون بیاد بع من درس کنه 🤦🏼‍♀️😂