2777
2789
عنوان

فکر اقتصادی داری بیا تو ...

160 بازدید | 8 پست

سلام دوستان.

ما نزدیک به ۲۰۰ م تومن پول نقد الان داریم.و ابان ماه باید مبلغش رو برای پیش پرداخت ماشینی که دراومدیم بدیم .

حالا لطفا اگر پیشنهادی دارین بگین که با این ۲۰۰ تومن چیکار کنیم که آبان بشه تبدیلش کرد به پول نقد

لطفا اگر میگین طلا و سکه با دلیل بگین ...مررررسی

طلا اجرت داره باعث ضرر هست برای سرمایه کردن مگه اینکه آشنا داشته باشید تا طلای آب شده خریداری کنید 

دلار هم اطمینانی بهش نیست ولی تا اطلاع ثانوی قیمتش پیشروی داره

فعلا سکه گزینه بهتری هست

🕊️چشم از پنجره بردار منجی در آینه است🍃🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماشین بخر

مرسی از نظر ارزشمندت

فکر میکنم با ۲۰۰ نمیشه بعد اینکه با توجه به اینکه الان سایپا زود تحویل میده فکر نکنم کسی بیاد ماشین از ما بخره تا اون موقع

من باشم میذارم بانک همین مبلغ یا نصفش رو وام میگیرم 

با پول وام طلا میگیرم

البته به شرطیه که بتونی ماهانه قسط بدی

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
طلا اجرت داره باعث ضرر هست برای سرمایه کردن مگه اینکه آشنا داشته باشید تا طلای آب شده خریداری کنید&n ...

ممنونم از نظرتون .خودمونم همین مد نظرمون بود چون قبل از عید طلا خریدیم گرمی ۲۴۵۰ (گرمی ۲۳۵۰ بود با اجرت شد ۲۴۵۰) میبینم تا الان انگار خیلی سود نداشته میترسم انگار 

من باشم میذارم بانک همین مبلغ یا نصفش رو وام میگیرم  با پول وام طلا میگیرم البته به شرطیه که ...

فعلا خودم و همسرم وام بدهکاریم .ظرفیت تکمیله😅البته قسط میتونیم بدیم چون وام هردوتامون مضاربه ایه

به نظر من هیچی سودش قطعی نیست..

تا اونموقع بزارش داخل حساب بانک مهر ایران میانگین حسابت می‌ره بالا..میتونی همینقدر وام بگیری و پول هم بلوکه نمیشه..

هم پول رو داری هم ۲۰۰تومن وام..

اونوقت اونو سرمایه کن..

چون کوتاه مدت خیلی چیزا سود نمیده 

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...