2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 54 پست
عمه ها چرا اینجورین اح عمه های دختر منم انگار نه انگار این بچه داداششونه تکونم بخوره یه ایراد میگیر ...

الان مشکل این خانمه ؟!

مادر یا پدر وظیفشه کار زشت بچه رو بهش بگه با مهربونی و نگذاره ادامه بده

به شکم زن باردار لگدزده تف میکنه بازم باید قربون صدقش رفت

یکم فکر کنید الکی دفاع نکنید

وای من بچه بودم چون با عموم همسن بودیم هعی کتکم ميزد بزرگتر شدیم اذیتم میکرد آخر دیوونه شدم رفتم به مادربزرگم گفتم تقصیر توعه ها اگه دوتا چک تو بچگی زده بودیش الان ما انقد اذیت نمیشدیم بعد اون مادربزرگم دعواش کرد دیگ کاریم نداشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها کاری که میتونی انجام بدی دوری و دوستیه

وقتایی که اونا اونجان نرو 

یا وقتی میبینی تف میکنه یا میزنه و مامانش میخنده بگو فلانی بجای اینکه بخندی یه فکری به حال بچه ت کن دو روز دیگه این کارا رو جلو غریبه انجام بده بجا خنده گریه میکنی

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

این بچه ها همه جا هستن 😂منم پسر داداشم  خیلی شلوغ میکرد با توپ بهم میزد بهش گفتم دفعه دیگه اینجا نیاین سرش داد زدم اخه درس داشتم . بعد زن داداشم ناراحت شد  الان ۳ ساله با هم حرف نمیزنیم حالا خود زن داداش رو بگو بچه خواهرم تا حد مرگ زد ولی خواهرم چیزی نگفت 😏

الان مشکل این خانمه ؟! مادر یا پدر وظیفشه کار زشت بچه رو بهش بگه با مهربونی و نگذاره ادامه بده به ...

بچه اسمش با خودشه بچهههههههه کسی نمیگه کارش درسته خودشم فرق درست و غلطو نمیدونه بچه منم آب میریزه ظرف میشکنه خیلیم جلوشو میگیرم ولی کوچیکه نمیفهمه

شما  حق نداری گوش بچه کسی رو بکشی.

اون تف کنه مادرش ب این صحنه بخنده حق داره؟ خوبه یکی با خودت یا مادرت همچین رفتاری کنه؟ خودتونو ی دیقه بزارید جای طرف بد دهن مبارک رو باز کنید نظر بدید

این کاربری دست دونفر است

عمه ها چرا اینجورین اح عمه های دختر منم انگار نه انگار این بچه داداششونه تکونم بخوره یه ایراد میگیر ...

والا بچه بی ادب همون خاله هم زوری تحمل میکنه بعد ک برن پشتش میشنه حرف میزنه دیدم که میگم 

این بچه معلومه که چند وقت دیگه بچه تو به دنیا اومد میاد اذیتش میکنه و چون مامانش ناراحت میشه بچه ات را باید بدی دستش تا هر بلایی خواست سرش بیاره .... چون بچه هست مجاز نیست تو را اذیت کنه بهش بگو حق نداری بهم نزدیک بشی و اگر اومدی طرفم دست و پات را می بندم ...‌ بچه اونا برای اونا عزیزه نه برای بقیه کسی هم از آزار و اذیت بقیه بچه ها خوشش نمیاد .... در ضمن اگر ناراحت می‌شدند بچه شون را جمع می کردند که انقدر بی تربیت نباشه ....

بچه اسمش با خودشه بچهههههههه کسی نمیگه کارش درسته خودشم فرق درست و غلطو نمیدونه بچه منم آب میریزه ظر ...

صد در صد اون بچه هست نمیفهمه بزرگترش که میفهمه یا اونم نمیفهمه!

وقتی میگه مادرش شروع میکنه به خندیدن یعنی چی؟ یعنی شعور نداره و مشکل داره دیگه 

من اصلا رو نمیدم داداش باشه که باشه به درک که قطع رابطه کنه یا بدش بیاد خودم و شخصیتم مهم منم از این زنداداش ها دارم تو خونه خودم بی ادبی می‌کردند و شیطنت همیشه هم مادرشون میگفت خونه عمه است راحت باشید قشنگ گفتم به مادرشون اگه نمیتونی کنترلشون کنی خونه من نیا دیگه  بدش اومد نیومد راحت شدم شما هم صبر کن هر وقت اونا اونجا نبودند برو یا اصلا محل نذار با داداشت هم صحبت کن اگه زنداداشت متوجه نیست.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
اون تف کنه مادرش ب این صحنه بخنده حق داره؟ خوبه یکی با خودت یا مادرت همچین رفتاری کنه؟ خودتونو ی دیق ...

اولا شما خودت نیاز به تربیت داری که اینجوری صحبت میکنی

دوماهیچ کس حق نداره هیچ بچه ای رو بزنه تربیت با زدن فرق داره

سوما من نمیگم کار مادرش درسته ایشون باید به جای زدن بچه با مادر بچه برخورد کنه 

اولا شما خودت نیاز به تربیت داری که اینجوری صحبت میکنی دوماهیچ کس حق نداره هیچ بچه ای رو بزنه تربیت ...

من فکر میکنم چون شما شخصیتت خیلی نزدیک ب این زن داداشست خیلی بهتون برخورده از اون دسته ک بچه تون از سرکول طرف هم بره بالا هیچی ب بچت نمیگی 

این کاربری دست دونفر است

متاسفانه چون بچه داداشه نمیشه چیزی گفت ولی اگه برعکس بود داداش ملاحظه خواهرشو نمیکرد یبار دختر من شیطونی کرد داداشم دخترمو زد از شدت ناراحتی خون دماغ شدم ولی نتونستم چیزی بگم