2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 54 پست

بچه من ۱۸ ۱۹ماهش 

پسره 

هر کاری میکنم بازم گاز میگیره یا چنگ میگیره خب منکه نمیتونم بچه رو دعوا کنم 

با تمام عمه ها همین طور مامان بزرگ هاش دایی هاش 

ولی هیچکس دعواش نمیکنه چون خیلی کوچیکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمه ها چرا اینجورین اح عمه های دختر منم انگار نه انگار این بچه داداششونه تکونم بخوره یه ایراد میگیر ...

🥴ینی اگه ریدن رومون هیچی نگیم

بعد اگه بچه خار شوهر همین کار کنه باهات چی ؟؟

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
بچه اسمش با خودشه بچهههههههه کسی نمیگه کارش درسته خودشم فرق درست و غلطو نمیدونه بچه منم آب میریزه ظر ...

بچه ۳ ساله دیگه همه چی میفهمه ...خوب بد میدونه کار زشتیه ..ینی هر عملی انجام بدی میفهمه کاملن..پس نگو بچه نمیفهمه

من فکر میکنم چون شما شخصیتت خیلی نزدیک ب این زن داداشست خیلی بهتون برخورده از اون دسته ک بچه تون از ...

دقیقن از اوناس 😂😂ینی میگه بزار بچم حال کنه و تف کنه تو صورت بقیه..آه حالم بدش نوع افکار این خانم 🤢مشخصه هیچ ب تربیت بچه فکر نمیکنه

بچه ۳ ساله دیگه همه چی میفهمه ...خوب بد میدونه کار زشتیه ..ینی هر عملی انجام بدی میفهمه کاملن..پس نگ ...

ی عده همش حرف زور میزنن خودشونو بزارن تو این شرایط بعد نظر بدن.من ک اصلا تحمل ندارم ی بچه تف کنه روم هیچی بهش نگم. اگه برادرزاده ی خودشون اینکارو باهاش کنن و عروس بخنده بهشون خودشونو میکشن بعد واسه بقیه اشکالی نداره اخرشم اومده منو نفرین کرده 😐

این کاربری دست دونفر است

واسه قضاوتی ک در مورد من کردی چی؟ خودتو واگذار میکنی ب خدا؟

قضاوتی نکردم گفتم داری به من توهین میکنی میگی دهن مبارکو باز نکن. در صورتی ک من فقط گفته بودم کسی حق نداره هیچ بچه ای رو بزنه. الانم میگم هر کس که به بقیه توهین میکنه و بددهنی میکنه باید رفتارشو اصلاح کنه.

طرز بیانم بد بوده فقط که گفتم خودت به تربیت نیاز داری راجب این عذر میخوام

ی عده همش حرف زور میزنن خودشونو بزارن تو این شرایط بعد نظر بدن.من ک اصلا تحمل ندارم ی بچه تف کنه روم ...

من شما رو نفرین نکردم گفتم قضاوت کردی خودت باید جواب قضاوتتو بدی وگرنه نفرینی نکردم.

در مورد اون بچه هم نگفتم اشکال نداره گفتم باید با مادرش برخورد کنه

اخم میکردم ودعواش نیکردم زن داداشمم حرف زد میگفتم ادبش کن تادعواش نکنم

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

من خودم یکی دارم حرف حالیش نمیشه کلا بعضی بچه ها نفهمن

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

فارغ از تربیت و... 

اگه بچه زیر 4 ساله، معمولا تو بعضی بچه ها اتفاق می افته که بقیه رو میزنن حتی اگه پدر و مادر تا حالا اینکارو نکرده باشن 

بعضی بچه ها تف میکنن، بعضی حرف زشت میزنن، بعضی جیغ میزنن 

ولی منم قبول نداشتم تا وقتی خودم بچه دار شدم، بچه داری پر از چالشه، درکشون کنیم لطفا🙏