2777
2789
عنوان

گواهینامه

130 بازدید | 19 پست

سلام کسی هست تا حالا اصلا هیچ وقت راننگی حتی یه لحظه نکرده باشه بعد بره واسه گرفتن گواهینامه اقدام کنه ....سخته اینجوری ...بعد چند وقت گرفتین

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رانندگی نکرده بود اصلا

نه سخت نیست، من بعد سه روز نشستم

چون کلاج و ترمز زیر پای اون مربی هم هست شما زیاد یاد نمیگیری و بنظرم باید حتما خودت تنها بشینی تا بفهمی چیزی یاد گرفتی یا نه

رویای یک رقص بی وقفه از شادی

منو شوهرم خودش رفته ثبت نام کرده بدون خبر من،چون خیلی میترسم ۲شبانه روز سر درد شدید گرفتم به خاطر این کارش

چون اطمینان داشتم از پسش بر نمیام بعد دیگه قبول کردم 

الانم کلاس آیین نامه تموم شده منتظرم زنگ بزنن واسه کلاسای آموزش رانندگی

لایک نکن پدر بیامرز

این قضیه مربوط به سی ساله پیش که خود اداره راهنمایی امتحان میگرفت ...الان فقط آموزشگاه امتحان میگیره اونم حتما باید کلاس آیین نامه و تو شهری بری

یه مرد خسته از دنیا 
منو شوهرم خودش رفته ثبت نام کرده بدون خبر من،چون خیلی میترسم ۲شبانه روز سر درد شدید گرفتم به خاطر ای ...

۱ماه پیش گفتم ماشینو بده خودم تنها برم یه جای خلوت تمرین کنم،ازاونجایی که خودش یکم با حرص وجوش یادم داده بود یکمم از گوشی نگاه کردم،اونم ماشینو داد ،الان یکم راه افتادم 

لایک نکن پدر بیامرز
من الان تواموزشگاه نشستم‌۲ دیقه ب اولین جلسه تمرینم مونده حتی نمیدونم ترمز کجاس😐

😅😅😅😅اتفاقا این بهتره همه چی رو از اول اصولی یاد میگیری نه از دهن هرکی یه چیزو مثل من 

لایک نکن پدر بیامرز
منو شوهرم خودش رفته ثبت نام کرده بدون خبر من،چون خیلی میترسم ۲شبانه روز سر درد شدید گرفتم به خاطر ای ...

چقدر منی تو چند روز پیش یه دفعه اومد گفت ثبت نام کردم 

امروز باید برم معاینه چشم