2777
2789
عنوان

تو رو خداااااااا کمک😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 99 پست

متوجه نشدم مهریه تو بخشیدی؟ نگو که بخشیدی!!!!!  

اگه میخوای جدا بشی، بدون اینکه بفهمه با یه وکیل مشورت کن. اگه نمیخوای برو با یه مشاور خانواده صحبت کن. اصلا نباید از اول امتحانش میکردی. شما هم امتحانش کردی و هم با اون نتیجه، زنش شدی. چطور این همه سال با این شک زندگی کردی؟!!!! 

به هر حال حالا که متوجه شده شما میدونی، خیلی زیرکانه تر عمل میکنه‌ و این بدتر کارتو سخت میکنه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس پیامارو گذاشتم... سفیدا خانمس، سبزا همسر بی همه چیز من😭😭😭😭 گفتم یارو بهت گفته نیاز نیست ...

ازاول اشتباه پشت اشتباه کردی،دیگه بیخودی خودتوآزارنده ،فهمیده باننه من غریب بازیاش سریع میبخشی ،فهمیده نمیتونی محکم برای زندگیت وادامه دادن ویاندادنش بااین کاراش تصمیم جدی بگیری ،تنهاکاردرستت بچه دارنشدن بوده ،حالاهم چی رومیخوای ثابت کنی؟خیانتکاره مشخصه ،بشین خوب وجدی فکرکن وتصمیم نهاییتوبگیر،میتونی همینطورزندگی کنی وبازهم منتظرتقاضای بخششاش وغلط کردماش باشی وببخشی وادامه بدی ویاسفت وسخت راهتوجداکنی وتمومش کنی ،فقط ب خودت بستگی داره چی میخوای واقعا

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
متوجه نشدم مهریه تو بخشیدی؟ نگو که بخشیدی!!!!!   اگه میخوای جدا بشی، بدون اینکه بفهمه با یه وک ...

نه خدا رو شکر نبخشیدم...

قبل عقد رفتیم که ببخشم، محضر داره گفت نمیتونین قبل عقد همچین کاری کنین...

اگه بخوای ببخشی باید ولی عروس بیاد اینجا و در حضور اون ببخشی و ولی هم امضا کنه...

که ما چون نمیخواستیم خانوادم بفهمن نشد که این کار انجام بشه و آقا به مراد دلش برسه...

بعد عقدم خیلی بال بال زد که مهریه رو ببخشم اما من قبول نکردم...

نمیدونم بار اول چرا همچین چیزی به سرم زدو امتحانش کردم😔

اما هی هر بار اومدم فراموش کنم باز یه چیز جدید رو شد😖😖😖😖

عکس پیامارو گذاشتم... سفیدا خانمس، سبزا همسر بی همه چیز من😭😭😭😭 گفتم یارو بهت گفته نیاز نیست ...

خودت فکر کن تا الان این همه اذیت شدی به نظرت میتونی از یه همچین کسی بچه دار بشی؟یه عمر دیگه زندگی کنی؟قطعا نه پس هر کاری میتونی بکن تا جدا شی.بعدشم برات بازم خواستگار خوب هست چون بچه نداری

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
ازاول اشتباه پشت اشتباه کردی،دیگه بیخودی خودتوآزارنده ،فهمیده باننه من غریب بازیاش سریع میبخشی ،فهمی ...

واقعا نمیدونم من لعنتی که در مقابل همه سفتو سختم، چرا در مقابل این پس فطرت انقدر نرمو خاک بر سر میشم😭😭😭😭

الان که فکر میکنم از اولش نباید باهاش ادامه میدادم و باید به حرف بقیه گوش میکردم...

اما نمیدونم چرا کرو کورو خر شده بودم...

همینطور تو زندگیمون...

انقدر بلایه ریزو درشت سرم آوردن که خانوادم از یه دونش خبر ندارن که اگه بدونن نمیزارن یه ثانیه باهاش زندگی کنم، اما من احمق هر بار چشممو رو همه چی بستمو به حماقتام ادامه دادم...

شاید باورتون نشه در مقابلش انقدر بدبختو خاک بر سر میشم که همین الانم دارم زور میزنم به خودم یه جوری بقبولونم که شاید اونجوری که من فکر میکنم نباشه یا دیگه تکرار نمیکنه😞😖😫

میبینید من خیلی بدبختم، خیلیییییی😭😭😭😭😭

خودت فکر کن تا الان این همه اذیت شدی به نظرت میتونی از یه همچین کسی بچه دار بشی؟یه عمر دیگه زندگی کن ...

😞😞😞😞😞😖😖😖😖😖

تو این چند سال همه جوره مانع و سد بود برامو نزاشت به هیچی برسمو میدونه انقدر شخصیت مستقلی دارم که بعد جدائی به سال نرسیده به خیلی چیزا میرسم...

اما چون به شدددددددت عاطفی و بدبختم، میترسم خوده خاک برسرم نتونم جدائی رو تحمل کنم😭😭😭😭😭

و اینکه چطور راضیش کنم توافقی جدا بشیم؟؟

چون نمیخوام کار به دادگاه و پاسگاه کشیده بشه...

آخه میشناسمشو میدونم چقدر پس فطرتو لجبازو کینه ایه...

اینجور که من شنیدم، بخوام شکایت کنم، قاضی پیرینت پیاما رو میگیره و چون با زن غریبه و نامحرم بوده حکم رابطه نامشروع صادر میکنه...

و این یعنی شلاغ و جریمه و زندان...

که اگه اینطور بشه و آبروریزی بشه باید قید همه چیمو بزنمو دست خالی جونمو بردارمو در برم...😞

واقعا نمیدونم من لعنتی که در مقابل همه سفتو سختم، چرا در مقابل این پس فطرت انقدر نرمو خاک بر سر میشم ...

نه عزیزم توگناهی نداری فقط اسیراحساسات هستی وزندگیتو دوست داری ،نمیخوای خونه وهمه زحماتتو ول کنی،شوهرتودوست داری  ،بیشترخانمها هرسختی روتحمل میکنن که شایدیه روزدرست بشه وازشون قدردانی برای صبوریشون بشه ولی همیشه جواب خوب نمیده ،کدوم زنی دوست داره مردش نامردی کنه ؟مازنها واقعیتش اینه بشدت می ترسیم آواره خونه دیگران بشیم ،تنهابشیم حتی خونه پدری،چون عادت کردیم ب استقلال خونه خودمون باشوهر،ب بغلش ،ب اظهارعشقش ،برای غذاپختن توآشپزخونه  خودمون، ولی ایناحق قانونی ماست که نبایدباعث بشه زجربکشیم وباج بدیم برای داشتنشون،این دفعه نترس وکوتاه نیا ،حتی الکی برای ترسوندن شوهرت خیلی جدی،لااقل بگومن دیگه خسته شدم ازاین کارات ،نمیتونم تحمل کنم یاجدامیشیم یاحق طلاق روقانونی بمن میدی ،من ضمانت خیلی محکم میخوام که تکرارشد هیچ بهانه ای روقبول نخواهم کردوقانونی اقدام میکنم این آخرین فرصتته ،میتونی امتحان کنی ،بگومطمئن باش پنهانکاری هم نمیتونی بکنی چون بشدت مراقبتم حتی اگه زندونیم کنی احمق فرضم نکن ،خیلی درحقت محبت کردم فکرکردی علی آبادم شهریه ....

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
نه عزیزم توگناهی نداری فقط اسیراحساسات هستی وزندگیتو دوست داری ،نمیخوای خونه وهمه زحماتتو ول کنی،شوه ...

😞😞😞😞😞😞

چقدر حرفاتون حقه عزیزم...

دلم از عمری که گذاشتم میسوزه...

از چیزائی که تحمل کردم میسوزه...

من بدبخت انقدر احساساتیم که تو این ۹سال خیلیییییی کم پیش اومده شب خونه مامانم بمونم. اگه یه شبم بخوام بمونم، جونم بالا میاد...

بااینکه مامانم بنده خدا تنهاس و رو چشمو سر ازم پذیرائی میکنه، اما بازم دلم تو خونه زندگیمو پیش این بی همه چیزه بی معرفته!!!!😥😥😥

یا خواهر زاده، برادر زاده هام التماس میکنن تو رو خدا بیا یه شب خونمون بمون، هربار یه جوری می پیچونمشون...

طوری که الان دیگه سربه سرم میزارن، میگن امشب بیا خونمون، بعد خودشون در جوابشون، جوابائی که من همیشه میدمو میدنو میخندن که تو میخواستی بگی، ما خودمون جوابتو گفتیم😒😞

حتی چند وقت پیش به لطف فشارائی که بهم آورده بود ۳روز ccu بستری شدم، باز بااین حال دلم پیشش بود که غذا چی میخواد بخوره، با لباسشوئی که بلد نیست کار کنه، لباساشو چه جوری میخواد بشوره و و و...

خلاصه بگم که شدیدا بدبخت و ذلیل شدم...

از یه طرف دلم پیش عمرو جونو جوونیه که گذاشتم، از یه طرف یاد خیانتی که بهم شده میوفتم آتیش میگیرمو دلم میخواد آتیشش بزنمو میخوام هر چی زودتر از زندگیم گم شه بره بیرون...

واقعا تو بد مخمصه ای گیر کردم😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭