2777
2789
عنوان

تو رو خداااااااا کمک😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خودت پرینت خطشو بگیر هر تاریخی ک بخوای،چ پیامک چ تماس،چرالتماس میکنی خودت بگیر تو گوشیت نگهدار

چه جوری میتونم بگیرم؟؟

شما راهی رو میشناسی؟؟

چون خط به نام خودشه مخابرات پیرینتو به من نمیده...

شکایتم بخوام بکنم، کار بالا میگیره و برسه به شلاقو جریمه و زندان میدونم از دستش دیگه باید در خفا زندگی کنم😭

برنامه همراه منم نصب کردم، فقط تاریخ و ساعت ارسال پیامو نشون میده😒

یعنی راه دیگه ای هست که بتونم خودم پیرینت پیاماشو بگیرم؟؟

چه جوری میتونم بگیرم؟؟ شما راهی رو میشناسی؟؟ چون خط به نام خودشه مخابرات پیرینتو به من نمیده... ش ...

اره عین اب خوردنه نگران نباش.اول اپلیکیشن سبم مارتشو نصب کن ،اگ همراه اوله همراه من رو نصب کن،اگ ایرانسله ایرانسل من ،بعد وقتی ک گوشیش دستته شماره اشو وارد کن ی مد ب خطش میاد کدرو وارد کن بعدازگوشیش پاک کن و شماره رو بلاک کن ک بعدا اس میاد متوجه نشه،وقتی نصب شد برو تو برنامه ،برو تو گزینه ی خدمات بعد ریزمکالمات یاخلاصه کارکرد.امتخاب کن از هر ماهی ک میخوای مثلا از ۲۵اسفند ۱۴۰۱ تا ۹اردیبهشت ۱۴۰۲،بعد انتخاب کن پرینت تماس میخپای یا اس،یاهردو،بعد ایمیل خودتو وارد کن دوسه ساعت بعدش ایمیل میاد دانلود کن و ببین ،فقط شماره ی اون کدک اومده رو حتمابلاک کن تو گوشیش چون اس میره ک پرینت خط ایمیل شد ،

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
چه جوری میتونم بگیرم؟؟ شما راهی رو میشناسی؟؟ چون خط به نام خودشه مخابرات پیرینتو به من نمیده... ش ...

خب برو تو ریزمکالمات گزینه ی تماس رو انتخاب کن ک شماره برات بیاد .دقیق میزنه چ روزی چ ساعتی ب کدوم خط چندساعت حرف زده

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
اره عین اب خوردنه نگران نباش.اول اپلیکیشن سبم مارتشو نصب کن ،اگ همراه اوله همراه من رو نصب کن،اگ ایر ...

آره عزیزم.

همراه منو نصب کردمو ریز مکالماتو ریز پیاماشو گرفتم.

اما متن پیامارو نمیاره. فقط تاریخ و ساعتی که پیام ارسال شده رو میاره😞

به خدا دارم روانی میشم😖😖😖😖😭😭😭😭

از خوابو خوراک افتادم...

شبا تا صبح بیدارمو دارم مثل دیوونه ها فکرو خیال میکنم.

از اون هفته تا الان راحت ۷،۸کیلو کم کردم😣

دارم دق میکنمو هیچ راهی هم جلو پام نیست...

همراه منو نصب کردم اما متن پیامکارو نمیاره. فقط تاریخ و ساعت ارسالشو میاره. میگن خودش باید بره اقدام کنه و پیرینت پیامکاشو بگیره که خودشم زیر بار نمیره...

آخرین راهم شکایته که من شکایت کنم تا قاضی رسیدگی کنه که چون میشه رابطه نامشروع حکمش شلاق و زندان و جریمس، که با شناختی که ازش دارم، میدونم سگگگگگگ میشه و بلاها سرم میاره و تا عمر دارم باید قایمکی ازش زندگی کنم😒😒😒😒😞😞😞😞

اره عین اب خوردنه نگران نباش.اول اپلیکیشن سبم مارتشو نصب کن ،اگ همراه اوله همراه من رو نصب کن،اگ ایر ...

عزیزم من واردش که میشم فقط یه کد ارسال میشه که اونو وارد کنم تا ریز پیامکارو بهم بده. آدرس ایمیل نمیخواد ازم😒

😞😞😞😞😞😖😖😖😖😖 تو این چند سال همه جوره مانع و سد بود برامو نزاشت به هیچی برسمو میدونه انقدر ش ...

زنا اولش شاید بیشتر از مردا اذیت بشن به خاطر احساسات ولی به مرور خیلی هم بهتر میشن.مخصوصا شما ک میتونی کلی پیشرفت کنی.بچه هم ک نداری نگران چی هستی

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖