2777
2789

دیگ واقعا حالم ازش بهم میخوره..دوتا تاپیک قبلیم و ببینین نظر بدید واقعا راسته میگن باید یکیو شناخت و ازدواج کرد فاصله سنی نباید زیاد باشه مثل سگ پشیمونم فک میکنه چ گوهی آخه.. چرا باید انقد خار بشم ک از این محبت گدایی کنم 

الان چیکار کنم؟خوابم نمیبره گردن درد شدید گرفتم سرم درد میکنه گریه کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

بهش زنگ‌زدم گفت کار دارم خودم‌میزنم بعد دیگ‌نزد اومد خونه دیدم زنگ زده ب مامانش و آبجی شو رفیقاش منم عصبی شدم گفتم من حالم بد بود سرما خورده بودم‌میخواستم بگم بهت گفتی بعد زنگ میزنی من‌منتظرت موندم‌نزدی و

.....بحثمون شد بعدم‌گفت ب ...بچم ک حساسی من هروقت بخوام زنگ‌میزنم پیام میدم..بعدم اومدم اتاق خوابیدم اومد گوشیم چک‌میکنه بچه روهم گذاشت بغلم و رفت..الانم‌مثل خرس خوابیده 

چن سالتونه مگه؟

من پی بردم هیچ مرد لایق محبت نیست:)کاش شخصیت وابسته و حساسی نداشتیم ک اینجوری با کم محلیشون اذیت بشیم🥲

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)

اصن اختلاف سنی زیاد خوب نیست منو شوهر سابقم ۱۵ سال اختلاف سنی داشتیم وای اصن جور نبودم  میومد سمتم انگار بابام‌بود چندشم میشد الان با این شوهرم ۵ سال کلن اینقد خوبیم تو همه چی پایه ایم

بهش زنگ‌زدم گفت کار دارم خودم‌میزنم بعد دیگ‌نزد اومد خونه دیدم زنگ زده ب مامانش و آبجی شو رفیقاش منم ...

هعی🫠 بیشتر مردا واقعنم ب.... نیس ک ناراحتی و اصلا انگار ن انگار رفتار بدی داشتن تازه طلبکارم هستن

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)