2777
2789

دیگ واقعا حالم ازش بهم میخوره..دوتا تاپیک قبلیم و ببینین نظر بدید واقعا راسته میگن باید یکیو شناخت و ازدواج کرد فاصله سنی نباید زیاد باشه مثل سگ پشیمونم فک میکنه چ گوهی آخه.. چرا باید انقد خار بشم ک از این محبت گدایی کنم 

الان چیکار کنم؟خوابم نمیبره گردن درد شدید گرفتم سرم درد میکنه گریه کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

بهش زنگ‌زدم گفت کار دارم خودم‌میزنم بعد دیگ‌نزد اومد خونه دیدم زنگ زده ب مامانش و آبجی شو رفیقاش منم عصبی شدم گفتم من حالم بد بود سرما خورده بودم‌میخواستم بگم بهت گفتی بعد زنگ میزنی من‌منتظرت موندم‌نزدی و

.....بحثمون شد بعدم‌گفت ب ...بچم ک حساسی من هروقت بخوام زنگ‌میزنم پیام میدم..بعدم اومدم اتاق خوابیدم اومد گوشیم چک‌میکنه بچه روهم گذاشت بغلم و رفت..الانم‌مثل خرس خوابیده 

چن سالتونه مگه؟

من پی بردم هیچ مرد لایق محبت نیست:)کاش شخصیت وابسته و حساسی نداشتیم ک اینجوری با کم محلیشون اذیت بشیم🥲

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)

اصن اختلاف سنی زیاد خوب نیست منو شوهر سابقم ۱۵ سال اختلاف سنی داشتیم وای اصن جور نبودم  میومد سمتم انگار بابام‌بود چندشم میشد الان با این شوهرم ۵ سال کلن اینقد خوبیم تو همه چی پایه ایم

بهش زنگ‌زدم گفت کار دارم خودم‌میزنم بعد دیگ‌نزد اومد خونه دیدم زنگ زده ب مامانش و آبجی شو رفیقاش منم ...

هعی🫠 بیشتر مردا واقعنم ب.... نیس ک ناراحتی و اصلا انگار ن انگار رفتار بدی داشتن تازه طلبکارم هستن

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)