2777
2789
عنوان

انقد زورم اومده ک گرفته خوابیده 🐒پیر

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 50 پست

ببین عزیزم 

حتما با یه مشاور صحبت کن....

این اختلاف های زن و شوهر باید برطرف بشه باید بدونه که خواسته‌های شما چیه و باید یاد بگیره 

مشاوره می‌تونه این کارو انجام بده 

این مشکلات ربطی به اختلاف سنی تون نداره

منو همسرم فقط یه سالو یه ماه اختلاف دارم،ولیذتا دل بخواد با هم اختلاف نظر و سلیقه داریم😂

زیاد باهم دعوا می‌کنیم ولی وقتی باهم خوبیم،خوبیم.....

ما با یه زوج درمان پیش رفتیم...

حتما برید زوج درمانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰

عزیزممم چرا اخه انقد زود ازدواجکردی و زودم بچه دار شدی ای بابا... 

سن اون ک زیادم نیس تو زیادی کوچولویی🥺 اونم انگار حوصلش نمیکشه

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
مگ تومونه کش بیاد..ب اون 🐒پیر ک کاری ندارم میگم خودم چیکار‌کنم بخوابم هعی...🤕

😂😂😂😂 دیونه ...پس هیچی دیگه بگیر به یه ورت ..برو یه فیلم قشنگ ببین حالتو عوض میکنه 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

اون که پیر نیس شما زیادی جوونی سنت کمه هنو فوقش باید با یه ۲۵ ساله ازدواج میکردی معلومه نمیتونین باهم مچ بشین الان هم از یه مشاور کمک بگیر 

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
اوه تو رابطه چطورین سرد نیست؟

35زیادنیستا خواهرممم 😂

پسرای 37الان دیگ مجردن هنوز 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔