2777
2789
عنوان

انقد زورم اومده ک گرفته خوابیده 🐒پیر

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 50 پست
رسم بود بخدا منم مجبورم کردن ۱۵ سالگی اومدم ب این 

ای بابا ایشالا که درست میشه همه چی

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
اوه تو رابطه چطورین سرد نیست؟

میاد کارشو میکنه و میره دیگ‌چن شب پیش گریه کردم گفتن حداقل دودقه بعدش تو بغلت نگهم دار دست‌بکش رو سرم سریع نرو سراغ گوشیت و سیگارت اینجوری زده میشم از رابطه گفت باشه گرفت خوابید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تاپیکاتو خوندم. شوهر منم یه عصبیه بد دهنه اینقد دلمو میشکنه منم باهاش عصبی و بد اخلاقم. تا تکون میخورم میگه تو قدت کوتاهه برا حقوقت گرفتم. حقوقمو به زور میگیرهِ . به خاطر بچم موندم

والا من من ۴۲ و ۴۵ مجرد هم دیدم 

اره بابااا دایی خودم 40سالشه میگیم زن بگیر میگه زوده

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
35زیادنیستا خواهرممم 😂 پسرای 37الان دیگ مجردن هنوز 

‌این ک کل صورتش با چروک یکیه ۶۰ درصد موهاشم جوگندمی ت. ريشش و دستشم ک مو سفید دراومده ما فق ماهی ۸۰۰ میدیم بوتاکس براش واگرنه اتفاقا خیلیم زیاده 

مگ تومونه کش بیاد..ب اون 🐒پیر ک کاری ندارم میگم خودم چیکار‌کنم بخوابم هعی...🤕

🤣🤣خدا بگم چیکارت نکنه

برو یه لیوان شیر ولرم بخور خوابت میبره

اگه سردرد داری یه مسکن بخور

اسی تاپیکاتو خوندم. شوهر منم یه عصبیه بد دهنه اینقد دلمو میشکنه منم باهاش عصبی و بد اخلاقم. تا تکون ...

وای چه بیشعور😰

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
اسی تاپیکاتو خوندم. شوهر منم یه عصبیه بد دهنه اینقد دلمو میشکنه منم باهاش عصبی و بد اخلاقم. تا تکون ...

میدونی از چی زورم میگیره..اینکه آدم باید خودش یه گوهی باشه ب بقیه یه چی بگه..هعی خدا

‌این ک کل صورتش با چروک یکیه ۶۰ درصد موهاشم جوگندمی ت. ريشش و دستشم ک مو سفید دراومده ما فق ماهی ۸۰۰ ...

خب اون زود شکسته من همین چند وقت پیش یه پسر 37ساله اومد خاستگاریم اتقاقا خیلی پایه و اوکی بود، قیافشم پخته بود ولی پیر نه از تظر هات بودنم هات بود ولی ترسیدم به خاطر اختلاف سنی به مشکل بخوریم من خودم 25ام 

خیلی بد هس . من هی میگم بچم بچه طلاق نشه. عصبی بشه محکم میزنه منم بعدش میزنم ولی زندگی نیست میدان جن ...

خب با این وضعیت فکر نمیکنی بچت بیشتر آسیب ببینه؟ اگه میتونی حصانت بچه رو بگیری کاش،جدا بشی چون میگی حقوق هم داری 

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
خب با این وضعیت فکر نمیکنی بچت بیشتر آسیب ببینه؟ اگه میتونی حصانت بچه رو بگیری کاش،جدا بشی چون میگی ...

بهعش مشکلاتم زیاده. یک نفر روتو این شهر ندارم. تنهای تنهام. تازه شغلمم از این شهر فاصله داره. 

هر بار میگم جدا شم باز میگم ولش کن همه جا مشکلات هس😞. بچم چی میشه. چیبگم فعلا موندم