2777
2789
خوش بحال خودم که اصلا اخبار نگاه نمیکنم. مجرد بودم اخبار ورزشی فقط میدیدم الان همونم تعطیله... یه جا خوندم: به یاد داشته باش اخبار همه رسانه ها جهت دار است... اچ جکسون براون از اون به بعد دیگه اخبار ندیدم... قبلا مثل مرغ بوتیمار بودم... )) همون که میشینه کنار دریا گریه میکنه که واااااای دریا یه روز خشک میشه)))) همش استرس جنگ داشتم. عیدی که امریکا به عراق حمله کرد رو به خودم زهر کردم از ترس اینکه تو ایرانم جنگ بشه.... الان به این نتیجه رسیدم بیخیال باشم... مرگ یه بار شیونم یه بار.... الان چند سالیه که آرامش دارم اصلا خبر ندارم تو دنیا چه خبره...... استرس من در مورد جنگ هیچ تاثیری بر روند جنگ نمیذاره... فقط تاثیر منفی روی اعصاب خودم و به طبع اطرافیانم داره. من مگه قراره چندسال عمرکنم یا چندبار به من فرصت زندگی کردن میدن.؟؟؟؟؟ چون فرصتم همین یه باره میخوام به بهترین نحو ممکن استفاده کنم. شاد شاد شاد باشم. من اشرف مخلوقاتم و برای رسیدن به کمال الهی باید روحیه ام بالا باشه.... الان یه تاپیک دیدم درمورد جنگ بود تجربمو نوشتم شاید بکار کسی بیاد. این بود تجربه من از رها شدن از ترس جنگ
و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
لازمه این نکته رو هم بگم تو خونواده فرد نظامی هم نداریم شاید برای افراد نظامی شرایط فرق کنه که البته بازم میتونن استرسشونو مدیریت کنن. کافیه باور کنن که استرسشون تاثیری بر رخ دادن جنگ نداره.
و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من اخبار رو کلا بایکوت نکردم هراز گاهی یه دوری تو خبرگزاری ها می زنم و متاسفانه ما در خاورمیانه ایم و دورتادور کشورمون نا امنیه به قول رسانه ها کانون بحران ولی خدارو شکر امروز که بیدار شدم جنگ نیست و فردا هم اصلا معلوم نیست باشم یا نباشم که غصه جنگ رو بخورم اگرم شد بازم خدا بزرگه
Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
من از مرگ نمی ترسم از اتفاقاتی که تو جنگ میفته می ترسم . ولی با حرفات موافقم. من موقع جولان دادن داعش تو عراق خیلی حالم بد بود شاید براتون باور کردنی نباشه اما خواب می دیدم چه اتفاقی میفته و فرداش تو اخبار می دیدم همون اتفاق افتاده در حدی بود که خانوادم و دوستام منو که می دیدن تلویزیونو خاموش می کردن. ولی یه بار تصمیم گرفتم دیگه اصلا اخبار نبینم و سایت خبری نخونم. درست شد دیگه. قبل اون همه کارامو با ساعت اخبار تنظیم می کردم