2777
2789
عنوان

با این نامرد بی شرف چه کنم

2876 بازدید | 133 پست

چند ماه پیش یکی از بستگان خودش منو از عموم خاستگاری کرد. ازدواج دوم هر دومون بود. یه بچه ۱۵ ساله داشت و من فرزندی ندارم. ۳ ماه عمر رابطه ما بود. ادعا میکرد من نیمه گمشدش هستم و با من خوشبخت میشه. چندین بار برای خاستگاری با عموم صحبت کرده بود.

دو هفته قبل از عید نوروز با یه بهانه که تو ولنتاین کادو برای من نگرفتی با من بهم زد. در حالی که این روز با من بیرون نیومده بود

دو روز قبل عید فهمیدم باردارم. اولین تجربه بارداری از ادمی که دیگه تو زندگیم نبود( ما صیغه محرمیت با هم خونده بودیم ولی عقد نبودیم. عقد ما قرار بود عید نوروز باشه)

بهش گفتم باردارم سونوگرافی و ازمایش براش فرستادم گفت اگه حامله ای برو بندازش !

گفتم میترسم تنها نمیتونم تقاضای برگشتش به رابطه رو نداشتم یا ازش پول نخواستم فقط کمک خواستم تا ابروریزی نشه

بچم رو روز اول عید ساکشن کردم. تو درد و هزینش هیچ همراهی نکرد، حتی تا همین لحظه حال منو نپرسید

خونریزی هام از ۴ روز بعد سقط شروع شد. تا ۲۰ روز ادامه داشت. به توصیه همون ماما شروع به خوردن ال دی کردم خونریزی قطع شد  ال دی رو قطع کردم با فشار خون از خواب بیدار شدم رفتم اورژانس سونو دادم فهمیدم بچم زندس ۳ ماهمه .... شوک شدم به زن عموم گفتم به عموهام اطلاع داد قیامت شد. خواهرم بع به اون نامرد گفت عموهام میدونن میخوان بیان به پدر مادرت و برادرات بگن من از شدت خونریزی بیمارستانم.... عین خیالش نبود میگفت عمه ابنا ساختگیه سونوگرافی هم ساختگیه

تا دیروز عموم به دامادشون گفت و خواهرش باهاش صحبت کرد و به من پیام داد یکشنبههههه میام با عموت بریم بیمارستان بچه رو بندازی

این ادم بی شرف میدونه من خونریزی دارم اورژانسم

میدونهههه هرچی بگذره برای من سخت تره

اصلا دلش برای بچه نمیسوزههه

عمدا میخواد یکشنبه بیاد یا من از خونریزی بمیرم یا بچه 

با این حیوون پست چه باید کرد؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عقد کنید 

بچه به دنیا بیاد 

بنداز تو بغل ننه اش بیا پشت سرتم نگاه نگاه بی شرف 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

اشتباه کردی عزیزم ک تا رسمی نشده همه چیز رابطه داشتی

خیلی از مردا جنبشو ندارن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

وقتی میخوای بندازیش و با این اوضاع اصلا موندنش خطرناکه اصلا این اقا رو میخوای چیکار؟؟ نیازی به حضور نگبت بار ایشون نیست خودت تا اینجای راه رو رفتی بقیه ش رو هم برو 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

یادمه گفته بودی که محض آشنایی باهم رابطه داشاید و بهونش این بود ک میخواد ببینه از لحاظ جنسی به هم می‌خورید یا نه... 

به هرصورت شما هم اشتباه کردی شما به اندازه همون آقا مقصری

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

اشکم واسه اون دوست داشتی ،؟؛ک اون وسط لههههه شد سوخت 

واسه اون صداقتی ک مُرد...

و دختری ک با چشمه منتظر داره نا امید میشه .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر