2777
2789
عنوان

پیش بینی زلزله ایران😥واقعازلزله اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13786 بازدید | 334 پست
عزیزم انرژی منفی نیست اتفاقا کاملا کار درستو میکنه اصلا همیشه باید آماده بود چه زلزله بیاد چه نیاد

بنظر من این کار مثل قانون جذبه،من برای اتفاقای بد که همیشه خودمو آماده میکنم می افته.مثلا شما بگی مثلا پول جمع کنم شاید ماشینم خراب شد ماه بعد یا مریض بشم چون خودتو برا اتفاق بد داری آماده میکنی اتفاق میوفته هیچ وقت نباید برای اتفاق بد برنامه ریزی کنی خودتو آماده کنی چون جذبش میکنی این نظر منه

کاربری دست دو نفره کارآگاه بازی در نیارید لطفا🙂❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوشترم یادمه چندسال پیش 120بار زلزله اومد ما سپردیم به خدا چیزی هم نشد اگه قرار بمیریم یا چیزی ...

انشالا چیزی نمیشه خداخودش حواسش بهمون باشه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

دیشب مشهد ساعت دو و ده دقیقه اومد واقعا ترسناک بود من خیلی ترسیدم همسایه هامون ماشین سوار شدن رفتن و خیلی هاشونم تا یک ساعت بعد دم در خونشون واستاده بودن تو خیابون 

هیچی بازگشت همه بسوی اوست به نظرم الانم ما زیاد زندگی نمیکنیم با این وضع کمم از جهنم نداره برامون  

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
من شوشترم یادمه چندسال پیش 120بار زلزله اومد ما سپردیم به خدا چیزی هم نشد اگه قرار بمیریم یا چیزی ...

گر نگهدار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد

همیشه باید به خدا توکل کرد واقعا معجزه کرده خدایاشکرت

کاربری دست دو نفره کارآگاه بازی در نیارید لطفا🙂❤️

واییی استان فارسم میاااد؟؟؟   

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
درسته هرچی باشه خواست خداست و در هر صورت شکر خدا ولی زلزله ۹۶ کرمانشاه  و همین ترکیه کلا میگم غ ...

کرمانشاه خیلی بد بود ما هنوز خونمون ترک داره بخدا . بخوای عکسم میدم🤦

کاربری دست دو نفر♥️