عزیزم انرژی منفی نیست اتفاقا کاملا کار درستو میکنه اصلا همیشه باید آماده بود چه زلزله بیاد چه نیاد
بنظر من این کار مثل قانون جذبه،من برای اتفاقای بد که همیشه خودمو آماده میکنم می افته.مثلا شما بگی مثلا پول جمع کنم شاید ماشینم خراب شد ماه بعد یا مریض بشم چون خودتو برا اتفاق بد داری آماده میکنی اتفاق میوفته هیچ وقت نباید برای اتفاق بد برنامه ریزی کنی خودتو آماده کنی چون جذبش میکنی این نظر منه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیشب مشهد ساعت دو و ده دقیقه اومد واقعا ترسناک بود من خیلی ترسیدم همسایه هامون ماشین سوار شدن رفتن و خیلی هاشونم تا یک ساعت بعد دم در خونشون واستاده بودن تو خیابون
2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 . یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺 محتاجم به دعاهاتون😞 عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜 رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻