2777
2789

به نظرم داستان دوستت یه جوری بود

لایتچسبک

انگار ثنا کور و کچل و بی پدر و مادر بوده که همه چیش عجله ای و مثل بدبخت ها بوده

کجه پدری دختر بیمارش رو میزنه

کجا پدری و مادر پولداری این طور عجله ای و بدبختانه دختر شوهر میدن

کجا خانواده ی خوب پشت دختر خالی می‌کنند

کجا دختر با این همه امتیاز باج میده

یه جای کار میلنگه

حالا مریض بود،خیلی ها چهل سال با ام اس خفته زندگی میکنند

عزیزم دروغ گفتن هردوبعدم حرمت شگنی شدهبنظر منم فایده نداره....مقصرم هردو بودن بیماریش واقعا می‌تونه ...

اخه یه روز بعد نامزدی بهش گفت 

میتونست بهم بزنه 

البته رضا ترسش از این بوده ک قبلا نامزدی بهم زده

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت پیش دستی کنه اگر مدرک داره درخواست طلاق کنه اگر دستش شکسته باید بره پزشک قانونی شکایت کنه با مدرک خیانت و پزشکی قانونی میتونه طلاق بگیره مهرشم بگیره وگرنه اون شوهر عوضیش ممکنه فسخ نکاح کنه 

چقدر هردو صادقانه پیش رفتن ام اس ی بیماری غیر قابل درمانه باید قبل عقد مطرح میکردن ...پسر هم باید قی ...

عقد نکردنن بهش گفته یه روز بعد نشون شدن به رضا گفته بود

یکی از فامیلمون ده سال بعد از عروسیشون ام اس گرفت.راه دور زندگی می کردن.مامانش اینا یه روز میبینن در ...

🥲🥲🥲🥲🥲

خیانت و اینا بکناریه گوشواره فروخته بعد هی منت میزاره دختره؟

خب اون طلا گرفته براش؟ 

تازه بهش گفته لباسای ک من گرفتم جمع نکن ببر

به نظرم داستان دوستت یه جوری بودلایتچسبکانگار ثنا کور و کچل و بی پدر و مادر بوده که همه چیش عجله ای ...

ولی هست:) 

خب اون طلا گرفته براش؟ تازه بهش گفته لباسای ک من گرفتم جمع نکن ببر

دیگه وقتی دعوا میشه این میگه من اینو کردم اون میگه من اون کارو کزدم این حرفا پیش میاد

البته حیانت پسره که قابل توجیه و بخشش نیست 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
والله بخدا من انقدر طلا فروختم برازندگیمون

مشکی نداشته پسره برگشتع گفته تو بخاطر پول زنم شدی

اینم میگه کدوم پول طلا گزفتی یا چی من ک طلایی بابام دادم بت فروختی 

قبلتوام خاستگار پولدار تر داشتم

اخه یه روز بعد نامزدی بهش گفت میتونست بهم بزنه البته رضا ترسش از این بوده ک قبلا نامزدی بهم زده

اسی اگه رضا با نامزد قبلیش در ارتباطه و میخوادش چرا ازش جدا شد خب همونو میگرفت؟؟ 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

اخه یه روز بعد نامزدی بهش گفت میتونست بهم بزنه البته رضا ترسش از این بوده ک قبلا نامزدی بهم زده

اره دیگه از همون ترسیده

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

کلا خیلی عجله کرد یه ماه نامزد، بود بعد عقد کرد یه ماه بعدش عروسی تو فیلم عروسیش دختره نامزد قبلی هم ...

من فقط نمیفمم چی میگه یا بقیه هم متوجه نمیشن؟ چیشد بد گفتی اصلا

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم