2777
2789
عنوان

پیش بینی زلزله ایران😥واقعازلزله اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13786 بازدید | 334 پست
زلزله تا 5 ریشتر که زلزله عادیه و خیلی وقتا خیلی جاها میاد این که نیاز به پیش بینی نداره یه چیز عادی ...

فرداوپس فردارو گفته ۷ریشتر میاد

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

دوستانی که شهرشون زلزله اومده،تلفات دادین؟ 

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی که غربم با این‌که خونه یک طبقه ولی اگه نصف شب بیاد همه میریم زیر آوار بیشتر از مرگ از زیر آوار موندن میترسم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

امادگی هر اتفاقی رو دارم ...فوقش یا میمیرم یا زنده میمونم با ی سرو دسته شکسته😐😂💔اما امیدوارم که نیادو همه هموطنامون سالم باشن‌ همیشه ❤️

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
پیشگویی و این چرتا و پرتا چیه؟اون که گفت غرب ایران میاد ولی مشهد شرقی ترین قسمت ایرانه،بد از خدا نیا ...

انشالا که نیاد از خدامه خداخودش بخیربگذرونه شدیدنیاد

یه چیزی بگم نمیدونم درسته یا نه شوهرم میگه خونه های اسکلت فلزی بخاطر نزدیک بودن چهارچوب ها دستشویی ا ...

اگه بتن باشه چی؟

از دیشبم چندجا زلزله اومدده اگه تهران بیاد واویلاس خیلی استرس گرفتم

عزیزم این زلزله طبیعی مثلا مشهد چند وقته داره میاد یکهو از دیشب که شروع نشده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ومنی که طبقه۱۵هستم🥲هیچی ازم نمیمونه😂

واقعا؟ من جات ترسیدم

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم