الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم به روش بیاره هنوز که اوله راهه،چون بچه دارن احتمالا مرده میترسه و برمیگرده اگه فک کنه زنش چیزی نفهمیده به کارش ادامه میده و ممکنه دو روز دیگه زنه رو حتی عقد کنه و ...هنوز که اولشه و وابستش نشده به روی شوهرش بیاره،چون ظاهرا قرار نیس طلاق بگیره
دخترای عزیز لطفاً لطفا لطفا قبل بله گفتن همه جوانب رو بسنجین اگه به هر علتی از خواستگارتون خوشتون نیومد بله نگین به این امید که بعد ها عشق پیدا میشه،اشتباه محضه
از پیامکهای همسرش با اون زنه عکس گرفته انگار هنوز اول آشنایی شونه چون خیلی رسمی ولی عاشقانه حرف میز ...
به روش بیاره و نزاره بیشتر ازین جلو بره شوهرش،چون اگه وابسته بشه دیگه کاری از دستش،برنمیاد.الان تو تاپیک بغلی خانومه وضعیت افتضاحی داشت میگه یکسالو دو ماهه شوهرش زن صیغه کرده و این تازگی فهمیده دو تا بچه داره و شوهرش فقط و فقط گفته بچهها رو بزار و برو.چون مرده به زن دومیه وابسته شده.میگه نصف شب میره با اون رابطه برقرار میکنه بعد میاد خونه،
پروتر میشه نکن فقط خودت اذیت میشی همین ک قایمکی میکنه ینی میترسه اما وقتی بهش بگی و ثابت بکنی و با ...
بیین شوهر من پارسال به سرش زده بود یکم شیطونی کنه فقط خدا خواست و همون روزای اول فهمیدم چنان به گ..ه خوردن و غلط کردن افتاد انگار یه دفه از یه خواب بیدار شده باشه خیلی پشیمون شده بود اگه من نمیفهمیدم احتمال زیاد تا الان صیغش کرده بود وابستش شده بود ،و دیگه من هیچ کاری نمیتونستم بکنم با دو تا بچه اونم تو سن حساس نه میتونستم جدا بشم نه میتونستم بمونم ،