2777
2789
عنوان

درمان کرمک انگل کسی میدونه

772 بازدید | 17 پست

دکتر رفتم

قرث و شربتشم خوردم همه چی ام شستم 

راه دیگه نیست   اگه بلدین بگین خدا خیرتون بده خیلی اڋیت میشم دو هفته خوبم باز،خارش  شروع میشه  روانی شدم میدونم کرمک هست چون میبینم گاهی

آخ آخ یادمه کوچیک بودم مامانم یه چوب کبریت سرشو با پنبه آغشه از نفت میکرد تو ماتحتم ک از بین برن

وای چقدر یادم میوفته خندم میگیره، نمیدونم والله حتما جواب میداده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه نفت که سمی و سرطان زا هست 

نمیدونم والله این کارو میکرد

من بچه بودم دائم الانگل بودم‌. قشنگ یادمه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بنظرم با طب سنتی پیش برو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10961410/%d8%a7%d8%b2-%d9%85%d8%a7%d9%85%d8%a7%d9%86%d9%85-%d9%85%d8%aa%d9%86%d9%81%d8%b1%d9%85?postId=288082378تو طب سنتی یه دادو هست بهش میگن صبر زرد صبح ناشتا اندازه  عدس باید بخوری تا ده روز بعد کلا انگل و تخم هاش از بین میرن

❤❤❤
بعد خوب میشدی؟

من خیلی کوچیک بودم یادمه همش دستم پشتم بود میخاروندم ولی خب دیگه بعدش نداشتم

حتما خوب میشدم ک انجام میداده مامانم

الان ۳۷ سالمه اونموقع ها ۴_۵ سالم بود

اره ...فقط خیلی تلخ هست باید یه کپسول خالی کنی بعد صبر زرد رو بریزی داخل کپسول و ناشتا بخوری که همه ...

حتما میخورم انقد اڋیتم که تلخیشو تحمل میکنم مرسی کلی دعات میکنم خوب بشم

یکی اینجا میگفت انغوزه ام خوبه؟

شما امتحان کروین یا فقط،شنیدین

حتما میخورم انقد اڋیتم که تلخیشو تحمل میکنم مرسی کلی دعات میکنم خوب بشم یکی اینجا میگفت انغوزه ام خ ...

ما بچگی مادرم می‌داد می‌خوردیم...

بعدا که پسرم مبتلا شد مادرم گفت من ده روز به اندازه یه عدس یا بیشتر میرفتم کپسول میدادمتون

❤❤❤