2777
2789
عنوان

چطور با ازدواج خودتونو میفروشید

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 67 پست
حالا شما فک کردی  حقا روبگیری یعنی  بازی رو بردی ؟؟ قانون پیچیده تر از اونیه ک فک میکنی&n ...

چه قدر قوانین مسخرست

همش یه راه برای آقایون داره

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

من گرفتم

خوب کردی اما ما ک ندیدیم 😞خوردن ی ابم روش مرگشون بشه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پشتوانه ای 😑 اخرش یکمم به خیلیا نمیرسه

خود خانما نمیخوان 

وگرنه حتی شده قسط بندی میکنن

هر چیز که مال تو باشد خوب است، حتی اگر جای خالی «تو» باشد، آخر جای خالی توی دل مثل سوراخ توی دیوار نیست که با یک مُشت کاهگل پر شود. هزار نفر هم بروند و بیایند آن دل دیگر هیچ‌وقت دل نمی‌شود.

یه مردهم قبل ازدواج هزارتا تفریح و رفیق بازی داره ولی بعد ازدواج کلی مسعولیت و محدودیت .واقعا تنها چیزی که نمیتونه بشر حذفش کنه حس تعلق به جنس مخالفه حالا شما هرچی دوست داری تلاش کن این میل خاموش نمیشه

پس آقایون هم بیان بگن یه عمر کار کنیم و خرجش کنیم آخرشم مهریه بدیم بابت یه حق طلاق و اجازه سفر و ... ...

مردی که بخواد اینو بگه به خانم اجازه کار هم نمیده اونوقت وقت طلاق زن وقتی یه قرون پول از خودش نداره چیکار باید بکنه؟ پس تنها راهش اینه مهریرو بگیره

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
خود خانما نمیخوان  وگرنه حتی شده قسط بندی میکنن

انقدر باید پله دادگاه رو بری تا موهات بشه مث دندونات یا پارتی داشته باشی

یا انقدر پول داشته باشی ک بدی ب وکیل 

واقعا سخته گرفتنش ارزش نداره ادم پیر میشه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ازدواج یه توافق هست. اون مرد هم متعهد می شه امکانات و شرایط زندگی برای خانومش فراهم کنه! هر روز صبح ...

شتتتت مگه ۱۰۰ سال پیشه همونطور ک گفتید ازدواج یک توافقه و هر دو طرف باید تلاش کنن براش با وضعیت الان خانم هم باید کار کنه 

حق طلاق داشته باشی یه روز یه بحث با شوهرت میش بیاد ولی قلبا دوسش داری و زندگیتو هم دوس داری بهت بگه ...

وا این که نشد دلیل 😐شوهری که بگه برو همون بهتر ولش کنی بری

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
قبول دارم خودم بخوام ازدواج کنم همه این حقارو میگیرم و به جای مهریه عوضش مثل کشورای دیگه نصف شدنه ا ...

نصف شدن اموال شامل خیلی چیزا نمیشه 

از طرفی تو‌بدهی هم باهاش نصفی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
حق طلاق داشته باشی یه روز یه بحث با شوهرت میش بیاد ولی قلبا دوسش داری و زندگیتو هم دوس داری بهت بگه ...

چرا خورد بشم اره حق طلاق با منه هروقت نخام تمومه اونم هروقت نخاد تمومه موندن تو زندگی زورکی نیست

نصف شدن اموال شامل خیلی چیزا نمیشه  از طرفی تو‌بدهی هم باهاش نصفی

اگه بدهی واسه زندگی مشترک باشه عیب نداره