2777
2789
عنوان

چطور با ازدواج خودتونو میفروشید

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 67 پست
چقد دیدت تاریکه به ازدواج پس بمونن خودشونو به هرز های خیابون بفروشن اونم به هیچ،همه زندگیام بد نیست ...

چه ربطی داره هرکی که ازدواج نکنه کار دیگه میکنه؟ 

منظور من حقوق طبیعی به عنوان یک انسان هست و اینکه اگه از اول به فکر اخرش نباشی ممکنه از آخر به فکر اولش بیوفتی متوجهی که منظورمو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره هرکی که ازدواج نکنه کار دیگه میکنه؟  منظور من حقوق طبیعی به عنوان یک انسان هست و ...

😄

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

دیگه خیلی ساله ک اینکارو میکنن و برای مهریه ازدواج میکنن ک بقول خودشون پشتوانه باشه ..زن باید چقدر بی دست و پا باشه ک خودش و از صفر ب ۱۰۰ نرسونه .و دنبال پول بدو بدو کنه تو دادگاه‌ها 

حالا شما فک کردی  حقا روبگیری یعنی  بازی رو بردی ؟؟ قانون پیچیده تر از اونیه ک فک میکنی&n ...

با جنگ که نمیگیرم میگم به طرفم اگه قبول کرد ک هیچ اگه نکرد تمومه چرا باید پای همچین آدمی بمونم 

بعدشم زندگی بازی نیست که من بخاطر برد و باخت واردش بشم میرم ک آرامش بگیرم و اینکه مثل ی زندانی برم ارامشمو میگیره

چه نگاه سطحی :/ 

نکه قبلش سرکار بودیم حالا شوهره مانع شده 😂 

اون مرد هم میگه چطور من پول همه چیو بدم خونه پوشاک خوردو خوراک جهاز و... ولی زنه حق حضانت و کوفت و زهرمار ک برای فروپاشی بیشتر خانواده ها تو ذهنها میکنن رو بگیره پس نقش مرد این وسط چیه حماله؟ خرج بچه رو کی میده؟

اصل حفظ خانواده س!!!!

خانمه ممکنه تقی ب توقی بخوره بخاطر منفی نگر بودنش سریع مردو تحت فشار بذاره بگه طلاق و دیگه همه چی تموم شد :/ حضانت بچه هم ک گرفته و.. دیگه چی پابندش میکنه ب زندگی ، مگه معامله س ک این نگاهو باید بهش داشته باشیم ، همون زن خارجی تا حقوق زن در اسلام رو میفهمه ازخداشه اونم همچین حقی داشته باشه ، ولی اونا بخاطر نگاه معامله گرایانشون کارو ب جایی رسوندن ک مرده ترجیح میده ازدواج نکنه از زن هم لذت ببره چون نصف اموالش ب نام زن میشه اگر جدا شه!! خیانت و .. هم ک فراوون ، یه خانم که مسلمون شده بود میگفت خدا برای بعد طلاق هم حواسش ب خانما بوده مهریه براشون درنظر گرفته ، بابت شیر دادن و کار تو خونه میتونه از شوهرش پول بگیره یا خدمتکار بگیره ، مجبور نیس بره تن ب هرکاری بده

خارجیا زندگیو پنجاه پنجاه کردن هرکی باید خودش پول دراره و کارای خودشو کنه جایی رفتن دنگ خودشو بده ، تازه اگر ازدواج کنن :/ 

کلیپ پر کردن گفتن بابا ما دیگه خسته شدیم ترجیح میدیم تو خونه بشینیم کتاب بخونیم اشپزی کنیم کنار بچه هامون باشیم یه مرد داشته باشیم خرجمون رو بده بی چشم داشت :/ 

اگه کسی گفت کو کجا مهریه میدن میرن ب اسم یکی دیگه میکنن ، باید بگم همون خارجیه هم این راه هارو بلده اموالشو ب اسم مادر پدرش میکنه :/  

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

پس فکر نکن مثلا با این قانون حتما بعده طلاق چیزی دستت رو‌میگیره حتی ممکنه بدهکارت کنه  اما مهر ...

درسته ولی  مهریه هم هزار تا دردسر داره کل زندگی شوهره خانم رو محدود میکنه و حقایی مثل حق تمکین و طلاق و حضانت داره اخرشم مهریرو قسط بندی میکنن معلوم نیس چیزی دست خانم رو بگیره یا نه

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱