2777
2789
عنوان

چطور با ازدواج خودتونو میفروشید

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 67 پست
شما ازدواج نکن هروقتم‌کردی این حقارا از شوهرت بگیر همه مردام اینجوری نیستن ک حق تحصیل و ازادی رو ا ...

دیگه پسری ک الان اینارو به یه انسان نده یعنی لیاقت زندگی نداره چون حق طبیعی یه انسانه و اون پسرم تو این دوره زمونه زندگی میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دیگه مقصر زنه بوده که بخشیده

ن مقصر زن نبوده 

مقصر این کشورع ک ارزشی برا زن قائل نیس 

راهی نداره جز اینکه ببخشه و رها بشه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

قبول دارم

خودم بخوام ازدواج کنم همه این حقارو میگیرم و به جای مهریه عوضش مثل کشورای دیگه نصف شدنه اموالو میخوام

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

به فرض مثال من حق خروج از کشورم گرفتم ، پول دارم که برم ؟

بعدشم این دوره همه مردان اجازه تحصیل به خانوما میدن بخاطر اینکه کمک خرج باشه

دوم اینکه زندگی که بخواد بر پایه طلاق باشه همون اول چه بدرد میخوره تا بحث پیش میاد زن میگه میرم طلاق میگیرم یا مرد میگه طلاقت میدم

یه شوهر درست درمون بکن که فکر این چیزا هم باهاش به سرت نزنه،من که راحتم و خوشبختم هیچوقت هم محدود نبودم

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

حق طلاق داشته باشی یه روز یه بحث با شوهرت میش بیاد ولی قلبا دوسش داری و زندگیتو هم دوس داری بهت بگه چه مرگته حق طلاق با توئه برو دست از سرم بردار اون وقت هم خورد میشی هم خفه. این ماجرا تو یه زندگی ممکنه حداقل ماهی یا چند ماه یکبار پیش بیاد

چقد دیدت تاریکه به ازدواج پس بمونن خودشونو به هرز های خیابون بفروشن اونم به هیچ،همه زندگیام بد نیست اونی که از اول دنبال این حقا میگرده بله باید ازدواجو معامله و خرید و فروش ببینه اما خیلیا هستن ازدواج براشون معنی دیگه ای داره

من بشخصه جلسه خواستگاری اگه همسرم جو گیر مشد و باد تو گلوشمینداخت و میگفت قد سال تولدش مهرش میکنم در جا ردش میکردم من مرد عاقل عاشق میخواستم نه کاسب هوسباز

اینچیزا بستگی به دید ادما داره ما معامله نکردیم که بحث فروش پیش بیاد

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

حالا شما فک کردی  حقا روبگیری یعنی  بازی رو بردی ؟؟

قانون پیچیده تر از اونیه ک فک میکنی 

این حقوق از قواعد امره س 

ممکنه شما  حق اشتغال بگیری  در اسناد ازدواج هم ثبت بشه  بعدا اقا شاکی بشه کار خانم  نظم زندگی رو بهم زده  یا برخلاف شئونات  زندگی ماهست  قانون رای رو به اقا میده 

هم حقو از دست میدین هم مهریه رو

اون موقع کلمون داغه نمیفهمیم بعدشم با یک جین بچه کجابریم چیکارکنیم،،اگه بریم بچه هامون چی میشع🥲🥲😄

بچه هارو بزار تو خونه خودش تو این مملکت که بچه رو ۲۰ سال بزرگ میکنی اخرش میگن والدینش پدره

نگاه به ازدواج باید نگاه سالمی باشه، اینجوری نباشه بگی دارم آزادیمو از دست میدم.

مهریه یه هدیس و ضامن هیچی نیست جز اگر کسی بتونه بگیره جبران به ذره از مشکلات مالیش.

هر وقت خودمونو خوب بشناسیم، طرفمونو خوب بشناسیم و بتونیم خوب انتخاب کنیم نیتز به غصه خوردن نیست. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم