2777
2789
عنوان

تبدیل زرد عقدی ب...+عکس

1321 بازدید | 92 پست

عید رفتم آرایشگاه تر زد تو موهام برای ترمیم دکلره آخرم گف ۳۸۰۰میشه قد موی کوتاه روی سرشونه من

بعدش چنجا خاستم برم درس کنم همه گفتن دو تومن میشه منم زورممیومد

خودم دست ب کار شدم با دکو کرم و شامپو ضد زردی 

ببینید نطرتونه؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووو چه خبره.......بزار ببینم چه کرده ای مارکو

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

لایک کنید مرسی

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

منم موهام دکلره کردم وز شده شبیه پشم گوسفنده میخوام کوتاهش کنم حیف موهای لخت خودم🥲

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
منم موهام دکلره کردم وز شده شبیه پشم گوسفنده میخوام کوتاهش کنم حیف موهای لخت خودم🥲

دکلره مو رو میسوزونه نابود میکنه...منم تا جایی که دکلره داشت کوتاه کردم.....مثل پلاستیک شده بود گفتن سوخته ست.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

کوتاه نکن برو پروتئین تراپی حیفه

میگن واسه جنین ضررداره مگرنه میرفتم

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰