2777
2789
عنوان

یه هفته ست اومدم مسافرت خونه مامانم بعد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز سوم کلافه میشم و دلتنگ ولی اون اسرار داره بمونم چون خونه خودم جز شوهرمکسیو ندارم نه فامیل نه ...

خب بگه تو نمون کمش کن منم را دورم هیشکی رو ندارم شده یه سالم نرفتم خونه بابام یا با هم میریم یا نهایتا ده روز من زودتر میرم اونم تو روز ده بار زنگ میزنه 

وقتی برمیگردی خونه نمیگی چرا جواب نمیدی؟

چرا دفعه قبل یه بحث کوچیک کرده بودیم اونو بهانه کرد اینبار روز دوم زنگ زدم گفتم چرا خبری ازت نیست گفت میخوام تو راحت باشی منم گفتم نمیخوام کاری که سری قبل کردیو تکرار کنی ولی بعد اون باز یه هفتس خبری ازش نیست انگار نه انگار رابطمونم خیلی خوبه مشکلی نداریم

خب بگه تو نمون کمش کن منم را دورم هیشکی رو ندارم شده یه سالم نرفتم خونه بابام یا با هم میریم یا نهای ...

آخه این بار کلاس ثبت نام کردم باید بمونم تا پایان آموزشم ولی قرارمون این بود باهم در ارتباط باشیم

چرا دفعه قبل یه بحث کوچیک کرده بودیم اونو بهانه کرد اینبار روز دوم زنگ زدم گفتم چرا خبری ازت نیست گف ...

چی بگم طبیعی نیست. بنظرم یه بار که میری بدون اینکه روز برگشتتو بگی برگرد مثلا یکهفته که موندی یه روز بی خبر برگرد خونه ببین چه خبره

چرا دفعه قبل یه بحث کوچیک کرده بودیم اونو بهانه کرد اینبار روز دوم زنگ زدم گفتم چرا خبری ازت نیست گف ...

من قبول ندارم این توضیحاتو. خودش به زور تو رو می‌فرسته میگه یک ماه بمون زنگ نمیزنه میگه میخوام راحتدباشی تو زنگ میزنی تحویل نمیگیره! عزیزم عجیبه یه بار برو بعد دو روز بیا ببین چخبره!