2777
2789
عنوان

یه هفته ست اومدم مسافرت خونه مامانم بعد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 45 پست
خلاصه بگم طبیعی نیس گلم به فکر چاره باش

من سری قبل باهاش حرف زدم گفتم اگه منو نمیخوای یا دلتو زدم بیا از هم جداشیم نه مهریه میخوام نه نفقه این کارتو نمیتونم تحمل کنم گفت نه من خیلی دوستت دارم رابطمونم از همه نظر وقتی پیش همین خوبه واقعا دلیل این کارشو نمیفهمم

من قبول ندارم این توضیحاتو. خودش به زور تو رو می‌فرسته میگه یک ماه بمون زنگ نمیزنه میگه میخوام راحتد ...

سری قبل بی‌خبر رفتم خبری نبود خونه مامانش بود البته مامانش خیلی هواشوتو داره دوس داره پسراش هر دقیقه پیششون باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره شاید پای کسی در میونه اسی رو دست به سر میکنه 

نه عزیزم تو این یه سال که باهاش زندگی میکنم چیزی ازش ندیدم همیشه بی خبر ازش گوشیشو چک کردم پول این کارارو هم نداره چون بیکاره و منم 9سال ازش کوچیکترم و خیلی سرترازاون از همه نظر هم حسابی ساپورتش میکنم چرا پای کسی دیگه درمیون باشه خودشم همیشه ازم تعریف میکنه که همیشه باهاش اوکی هستم 

خب اگه مطمئنی همچی درسته فقط ازن خبر نمیگیرهدتو هم به پروپاش نپیچ ولش کن چیکارش داری

برام خیلی سخته اصلا نمیتونم با اینکه هزینه کلاس و وسیله آموزشی دادم دلم میخواد فردا صبح پاشم برم خونه

از ما میپرسی دلیلش چیه؟؟؟ وقتی با زنی دیگه دیدیش میفهمی👌 اون وقت حق گریه زاری نداری اینجاااا یک ...

هیچ چیز مشکوکی ازش ندیدم حتی بهش گفتم اگه منو نمیخواد بدون مهریه و نفقه جداشیم قبول نکرد و گفت دوستم دارع