2777
2789
عنوان

لالا بزار اشکام بشوره غصه هامونو😭

274 بازدید | 18 پست

میشه واسه داداشم فاتحه بخونید😞🖤

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

🖤🖤

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دلتون آرامش بده عزیزم🖤

ممنونم عزیزم😞🖤بنظرم هیچ صبری واسه این درد نیست😞

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
بله میخونم روحشون غرق در ارامش تو بهشت باشه انشالله خدا غم دلتو سبک کنه

ممنونم خدا عزیزانتونو حفظ کنه🌹

خدا رحمتش کنه منم عموی34ساله ام رو بیست روزه از دست دادم دلم داره میترکه 😭

خیلی وحشتناکه مرگ جوون خدا رحمت کنه عزیزتونو منم برادرم ۳۵ سالش بود😞🖤

خدابیامرزتش عزیزم 🖤🖤خوندم

ممنونم لطف کردی🖤🌹

توتصادف ازدست دادیش

توی این تاپیکم گفتم هر وقت میگم قلبن میسوزه از فکرش😞

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10664638/خدایا-چرا-خنده-هامو-گریه-کردی

خیلی سخته عموم 2سال با سرطان جنگید چقد درد کشید بمیرم براش دوتا بچه کوچیک داشت😭😭😭😭

اینکه با درد میرن بیشتر از هر چیزی قلب آدمو میسوزونه😞😞😞واقعا من حکمت بعضی از این مرگا رو درک نمیکنم،کاش مردن نبود💔

عزیزم وقتی شما وخانوادتون اینقدر خودتونو اذیت می کنید اونم ناراحت می شه به این فکر کنید که انشالله جاش اون دنیا خیلی خیلی بهترازما زمینیاست ،جایگاه ابدی همه ی ما اونجاست بالاخره دیربازود همه می ریم به خونه ابدیمون براش خیرات بده وسعی کن روحیه ی خودت وخانوادتو عوض کنی می دونم خیلی سخته ولی زندگی ادامه داره نمی تونی که تا آخر عمرت غم وغصه بخوری من یکی ازدوستامو ازدست دادم جوان جوان باسه تابچه هاش باهام تویه لحظه از دنیا رفتن منم روحیم داغونه خداهمشونو بیامرزه 

«اللهم عجل لولیک الفرج»