2777
2789
عنوان

باردارا بیاین کیا باردارن؟ چند هفته این؟ علائمتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چهار هفته ام هیچ علایمی ندارم نگرانم

والا منم تا الان که ۳۰ هفتم جز لگداش و تکوناش هیچ علائمی نداشتم 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
من باردار نیستم الان  ولی تا خود روز زایمانم بالا اوردم😐😂یعنی بالا اوردم لباس پوشیدم رفتم بی ...

🤣🤣🤣اینجور باشم ک واویلا دیگه من بالا نمیارم راضی ام بالا بیارم حداقل اینقد خالی خالی هوووق میزنم معده ام میترکه از درد

کم مونده ها آخراشی ایشالله سالم بغلش بگیری

انشاءالله ، آخراش خیلی سخت میشه همش استرس تکوناشو داری

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
هفته38 هستم   هفته بعد وقت سزارین دارم....همه علایمی که گفتی رو از اول داشتم تا الاااان😜

خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان ایشالله ب خوشی و سلامت نینیت بغل کنی تموم شد رفتا حالا ی چور دیگه میخای درگیر شی با نینی 

هیچی دیگه دهنم سرویسه پس 

مثلا غذا اینا چطور میپختی؟ میرم غذا بپزم هوق میزنم غذا نداشته باشم گشنمه😑

بسلامتی فارغ بشی عزیزم من ۶ ماهه اقدامم یک هفته به موعدمه علائم پریودی دارم😔 

مرسی عزیزم نترس بابا من از عید پارسال هی الکی پلکی اقدام کردم تا بهمن ماه اخرین مریودم بودش اتفاقا علائم پری ام داشتم هرماهم منتظر بودم نینی شه این سری از روز نوعدم نوار بهداشتی ام میزاشتم🤣🤣🤣میگفتم الان میشم فردا میشم داره میاد میاد بعد ۱۶ روز بی بی زدم مثبت شدش 

من رفتم تو ۱۷  شبا پشت کمرم بین باسن و کمرم سمت چپ میمیرم از درد تکون خوردنی  معدمم ترش ...

بسلامتی عزیزم منم شبا اینقد اخ کوف میکنم موقع خواب من تا ۱۰ میخابیدم ۷ صبح ی طووووووری گشنمه ک انگار دو ماهه غذا نخوردم🤣😬یخورده دیر بخورم حالت تهوع میگیرم پا میشم میخورم باز ساعت ۱۰ میمیرم از گشنگی کلافه شدم خونه مامانم میرم اون باز میرسه بهم ولی شوهرم میمونه بی غذا و... نمیرمم ی جور

من ۲۱هفته ام، ن برای دخترم ن برای این ک پسره هیییییچ علائمی نداشتم حتی ۱بارم تهوع نداشتم، فقط الان ت ...

بسلامتی فارغ شی عزیزم خوبه دیگه چیه بابا ویار داشتن منم ب ترشی اینقد دوش دارم بخووورم شدید ولی این تهوع نباشه عالیه 

[QUOTE=287918728]خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان ایشالله ب خوشی و سلامت نینیت بغل کنی تموم شد رفتا حالا ی چور دیگه می ...[/QU

خیلی ممنونم عزیزم....غذا پختن برام خیلی سخت بود همیشه دوست داشتم یکی برام غذا بیاره...ولی خودمم موقع غذا پختن اوق نمیزدم فقط بعد غذا خوردن حالت تهوع وبالا آوردن اذیتم میکرد خیلی...اگه از خونوادت کسی میتونه بگو حداقل هفته ای چندروز برات غذا درست کنن بیارن تا خودت زیاد اذیت نشی

مرسی عزیزم نترس بابا من از عید پارسال هی الکی پلکی اقدام کردم تا بهمن ماه اخرین مریودم بودش اتفاقا ع ...

خداروشکر ک مثبت شده خدا برات حفظش کنه. برای منتظرا هم دعا کن گل🌹♥️

من تنبلی دارم دوماهه دارو میخورم امیدوارم زودتر نتیجه بده

علایمت از کی شروع شد تو رو خدا قشنگ فکر کن بعد بگو مثلا قبل موعدت چه علایمی داشتی ؟

چشم 

خوب بزار دقیق دقیق بگم من ۲ فروردین وقتم بودش اخرین پریودم ۳۰ بهمن بود بعد قبلش خسته مانند بودم بعد یکی دوروز قبل موعدم ی جوری دل و کمرم درد میکردش قشنگ از ۱ فروردین نوار بهداشتی گذاشتم میگفتم الانه ک پری بشم سینه هامم ب شدددت سفت و شده بودو  درد میکردش دیگه همه اش منتظر بودم پری شم تا سیزده بدر با زبون روزه بی بی زدم مثبت شدش دقیقا از همون روز سیزده بدرم اولین حالت تهوع هام شروع شدش تا همین الان اونروز ک بی بی زدم ۵ هفته بودم بعدشم ک زیر دلم تیر میکشید و حالت تهوع خواب خستگی و اینا