2777
2789
عنوان

باردارا بیاین کیا باردارن؟ چند هفته این؟ علائمتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 48 پست
ایشالله ب خوشی بغلش بگیری عزیزم اینطوری خوبه دیگه بابا ادم ی لذتی ام میبره من از روزی ک فهمیرم باردا ...

من کلا استراحت مطلقم یکم سختمه حوصلم سر میره ، نگران میشم زود خیلی حس قشنگیه تکوناش دلم میخواد تا آخر عمرم حامله باشم ،مامانم همش میگه زودتر تموم شه میگم نه تکوناش خیلی خوبه میگه لازم نکرده لذتش برا تو باشه فقط ما خودشو میخواییم 😅

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
من کلا استراحت مطلقم یکم سختمه حوصلم سر میره ، نگران میشم زود خیلی حس قشنگیه تکوناش دلم میخواد تا آخ ...

خخخخ عزیزم ایشالله ب سلامت بغلش بگیری من ک‌حالا تکون مکون حس نکردم ولی هنوز هیچی نشده میگم فقط ی میدیدم اتاق زایمانم دارم میزام🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ عزیزم ایشالله ب سلامت بغلش بگیری من ک‌حالا تکون مکون حس نکردم ولی هنوز هیچی نشده میگم فقط ی مید ...

انشاءالله به سلامت زایمان کنیم همگی 🙏♥️

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂