2777
2789
عنوان

باردارا بیاین کیا باردارن؟ چند هفته این؟ علائمتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 48 پست
من ۱۹ هفتم دهم صاف شده از بدحالی

خیلی بده بخدا من ی فامیلی داشتیم بخدا ۸ ماهش بود میگفتش دیشب اولین شب سختم بود من مخصوصا هی هفته هام ک میره بالا ی روز خوبم ۴ روز حالت تهوع بی جون بی حال ی وضعی اما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم  خوب بزار دقیق دقیق بگم من ۲ فروردین وقتم بودش اخرین پریودم ۳۰ بهمن بود بعد قبلش خسته مانن ...

منم سر پسرم دقیقا همینطوری بود بچت پسره ولی این و هیچ علایمی ندارم نمی‌دونم زوده یا چی

من ۳۲هفته ام اینایی ک تازه باردار شدن رو که میبینم میگم وای چه حوصله ای دارن😅

من میگم ی میزاییدم🤣🤣🤣تازه ۹ هفتمه حالا شنبه قراره برم پیش متخصص ی سونو رفتم فقط ک اونم قلبش هنوز زود بودش دیگه ایشالله پس فردا برم سونو تشکیل قلب بعد برم پیش متخصص زنان و شروع داستان بیا اینجا برو اونجا🤣

والا منم تا الان که ۳۰ هفتم جز لگداش و تکوناش هیچ علائمی نداشتم 

ایشالله ب خوشی بغلش بگیری عزیزم اینطوری خوبه دیگه بابا ادم ی لذتی ام میبره من از روزی ک فهمیرم باردارم اینطور افتادما🥵🥶

[QUOTE=287918728]خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان ایشالله ب خوشی و سلامت نینیت بغل کنی تموم شد رفتا ح ...

منم ببین گشنم باشه هوق میزنم باز غذا میخورم باز بعدش حالت تهوع دارم اصلا ی جوری ها چند روز یبار میرم خونه مامانم ولی خوب شوهرم میمونه دیه وگرنه در کل خونه مامانم حالم خیلی خیلی بهتره 

خداروشکر ک مثبت شده خدا برات حفظش کنه. برای منتظرا هم دعا کن گل🌹♥️ من تنبلی دارم دوماهه دارو میخور ...

ایشالله عزیزم ماه دیگه توام مثبت بشی من راستش همینطوری الکی پلکی اقدام میکردم اصلا انتظار بچه ام نداشتم یهویی شد🤣چ من چ شوهرم اصلا فک نمیکردیم بشع ایشالله توام ماه دیگه بی بی بزنی مثبت شه و بیای تاپیک بزنی

یعنی تا 16 روز تاخیر علایم نداشتی ؟ بگو لطفا

میگم ک دل درد داشتم مث پری میگرف ول میکرد ولی سینه هام سفت شده بودش و درد میکرد ولی حالت تهوع ام از ۱۳ بدر شروع شدش اصلا فکرم نمیکردم باردار باشم 

تقریبا میشه گفت اولاش علائمی نداشتم 

منم سر پسرم دقیقا همینطوری بود بچت پسره ولی این و هیچ علایمی ندارم نمی‌دونم زوده یا چی

اها سلامت باشه انشالله شایدم هنوز زوده میگم ک من تقریبا تا ۵ هفته هیچ علائمی نداشتم جز سفتی سینه و درد زیر دل ک میگرف ول میکرد من ک حس میکنم دوقولو ان همه ام میگن بهم خودمم دوس دارم دوقلو باشه دختر پسر و دیگه تا ده سال نیارم خیلی سخته بابا 😍🤣🤣ولی در کل دوقولو دوس دارم 

چند هفته رفتی سونو قلب نشون نداد ؟

من طبق پریودی بهم گفتن ۷ هفتمه رفتم طبق سونو ۶ هفته بودم سر همین قلبش گفت مگر با سونو واژینال صداش بشنوی دیگه ازمایشایی ک برا تشکیل پرونده و.. میدن دادم ک ۲۰ روزه هنوز جوابش ندادن ک بگیرم برم میش ماما ایشالله پسفردا میدن مستقیم میرم از اونجا میش متخصص زنان و سونوی  تشکیل قلبم میدم قبلش گفتش سونوی تشکیل قلب ۸ هفته اینا بری بهتره