2777
2789

من دوساله عقدم ازدواجمون هم فامیلی بود هم چند سال دوست بودیم هرکی با من عروس شد از فامیل خودم تا فامیل مادرشوهرم مادرشوهراشون پر دستو بالشونو کردن طلا این دررریغ از یه نخود چنتا عیدی اوردن همه طلاها سبک اونم شوهرم میخرید یه تعارفم نمیزد سنگین تر بگیر من میدم بقیشو رسم داریم جلو پایی میدن بعد عقد به عروس بگو هزار تومن بمن بده تازه سر جشن عقد شوهرم ۵تومن کم اورد باش قهر کردن بهش ندن خاهرش خودشو کشت انقد با کادو سرعقدیش رقصیدو پز داد ۱تومن بود اونم بعد عقد شماره کارت داد ۵۰۰پس گرفت تازه خودشون ۳نفر مادرشوهر و برادرشوهرشم بودن ینی پول شامم ندادن تو این دوسالم خاهرشوهرم نه دعوت کرد نه عیدی بم داد هیچی ولی توقع دارن شوهرم همه کار براشون بکنه حتی خوردو خوراکم با کارت حکمت شوهرم میگیره اضاف بیاد میگه از حقوقش کم کنید ینی هیچچچچ کمکی نداشتن که همش شوهرم میگه دم بابات گرم هوامو داره بابا مامان خودم که هیچی حالا نزدیک عروسیه شوهرمو وادار کرده ۵۰۰نفر هم روستاییاشو دعوت کنه خب چرااا با فامیلا خودمون میره رو ۷۰۰ ۸۰۰نفر و مجبوره عروسی بیخود بگیره مگ عروسی مال من نیست هیم میگه شوهرم زشته خورده مامانم پس نده خب به من چههه مگ زمان دلار هزارتومنیه هزارنفر دعوت کنی خب میخای بگی بگو خرجم خودت بده تاره چند وقت پیش ۱۰تومن از شوهرم گرفتن به رو خودشونم نمیارن میخاید نمیخاید دارید ندارید اصلاااا من نمیخام یه شب عروسیمم باب میل این خانم باشه وقتی داره از خرجمون میزنه شوهرم برا این عروسی ینی یسری وقتا دلم بود بگم نمیخام ترسیدم بمونه تو دلم 

چکار کنم توروخدا بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طلا برات زندگی نمیشه پس بخاطرش حرص نخور

عروسی رم سخت نگیر میگذره بزار هرجور میگیرن بگیرن  ولی تو انتخاب لباس و ارایشگاه و آتلیه کوتاه نیا...

زندگی بعد از ازدواج بی دخالته 

زود عروسی کن راحت شی

من جای شما باشم عروسی نمیگیرم 

یه کلیپ فرمالیته قشنگ و یه مسافرت خوب

وقتی هیچ کاری برات نکردن چرا پولی که برای شما و همسرتون هست رو بدید برای عروسی که بعدا با همون عروسی جلو بقیه پز بدن

مراسم و تعداد و نوع مهموناش دست شما و همسرته

به همسرتون بگید مامانت رفته خورده ، من و تو که نخوردیم . مامانت تو مراسم خودش جبران کرده 

کارت حقوق و حکمت همسرت رو هم پس بگیر . نه ازشون توقعی داشته باش و نه بذار توقعی داشته باشن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم ایراد از همسر شماست نه خانواده اش 

شما باید از همسرت توقع طلا و ...داشته باشی نه از مادرشوهر

بعدم اینکه شوهرت دهن بین هست و حرفای مادرش رو تکرار میکنه ،وگرنه شوهرت میتونه گوش نده و پول مفت تو شکم ۸۰۰ نفر نریزه 

با این مرد خوشبخت نمیشی نه بخاطر مادرش بلکه بخاطر شخصیت وابسته و عدم استقلالش

خودشون که نمیدن به فکر جیب پسرشونم نیستن ۵۰۰تا دعوتی اضاف چخبره .شوهرت خیلی رک بگه اصلا نمیرسم شما حاضری بخاطر یه عروسی من تا خرخره تو قرض بیفتم تا حداقل ۵سال بعد عروسی فقط پول اون یه شب شام و بدم اگه خیلی دلتون میخاد باشن خودتون خرجشونو بدین 

میدونم میمونه تو دلم جشن

من خودم همین کارو کردم اصلا تو دلم نمونده

تازه با این خانواده شوهرت تو عروسی هم باید بشینی حرص بخوری

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان