پسرم 14 روزشه روزی بعضی اوقات 2.تا3 بار بالا میاره ولی جهشی نیست حجمشم زیاد نیست سکسکه هم در روز یکی دوبار سکسکه میکنه به مدت چند دقیقه شبا درست خواب نداره امروزم صبح از ساعت 8تا 12ظهر همش بیقرار بود و نق میزد سینه منم برا شیر میخورد یهو انگار درد داره ول میکرد دوباره میدادم ..... حالاذبه نظرتون رفلاکس داره یانه ممکنه کولیک باشه ؟اگه داره کی خوب میشه من باید چه کار کنم از لحاظ غذایی همشم خرما ارده و زیره میخورم که گرمی هست خسته شدم ... بچه های شما کی خوب شدن چی کار کردید ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ریفلاکسه به غذا این چیزا ربطی نداره مگه اینکه آلرژی داشته باشه تو مدفوعش خون دیده شده باشه. گاهی درد رفلاکس با کولیک همزمانه
برو دکتر حتما داروشو بگی قبل اینکه تشدید بشه یه نوزاد ۱۴روزه حداقل هجده ساعت باید خواب باشه.
اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌 با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیشتر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
شما باید لبنیات رو به کل حذف کنی اینکه میگم به کل یعنی حتی بیسکوییت که تو تهیه اش شیر استفاده شده هم نخوری،به بچه حجم کم شیر بدی اما تو وعده های زیاد ،بعد هر بار شیر دهی یک ربع بچه رو به حال عمود نگه دار حتی اگه صدای بادگلو شنیدی باز هم همون یه ربع نگه دار،تشک آنتی ریفلاکس بخر و حتما حتما بچه رو یه وری بخوابونم تاق باز نخوابون،ریفلاکس رو دست کم نگیر گاهی ممکنه شیر وارد ریه بشه و دردسر ایجاد کنه ،پس جدی بگیر
بله ،حتی شیر وارد ریه اش شد و عفونت کرد و چند روزی بستری بود ،اگه اینایی که گفتم رعایت کنی به راحتی این دوران رو رد میکنی،حتی اگه شک داری روی برنج روغن حیوانی یا کره ریخته شده نباید بخوری
آلرژی که فکر نکنم داشته باشه چون نه خون هست تو مدفوعش نه کهیر و .... یا نشانه های دیگه
ببین پسر من نه خون داشت نه کهیر ،حتی بالا هم نمیآورد ریفلاکس پنهان داشت یعنی شیر بالا میومد تا دهان اما استفراغ نمیکرد ،اگه بچت موقع شیر خوردن شیر میپره تو گلوش یا انگار یه چیزی تو دهنش میجوه یعنی ریفلاکس داره
آلرژی که فکر نکنم داشته باشه چون نه خون هست تو مدفوعش نه کهیر و .... یا نشانه های دیگه
خدا کنه که نباشه چون خیلی سخت میشه اگه اذیت وکم خواب شده حتما ببرش دکتر وگرنه ممکنه دیگه سینه نگیره کاهش وزن داشته باشه
اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌 با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیشتر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌