2777
2789

تو چه مرحله ای؟معمولا وقتی سرطان معده رو تشخیص میدن که دیگه دیره نهایت دو سال

اما عمر دست خداست گلم انشالله زود خوب بشن

من تو اطرافیان دیدم چند مورد که میگم از خودم نمیگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینفرو میشناختم باباش سرطان معده گرفتن زودی از پا افتاد ...اگه اوایلش بفهمن شاید امیدی باشه 

ندیدی نوشتم کسایی که خوب شدن بگن ؟؟ لازم نیست تو دل مردمو با نظرت خالی کنی

تو چه مرحله ای؟معمولا وقتی سرطان معده رو تشخیص میدن که دیگه دیره نهایت دو سال اما عمر دست خداست گلم ...

خدا بهتون عقل عنایت کنه ، نوشتم کسایی که خوب شدن بگن ، چرا نظر بیخودی میدین

بله خانم بودن حدودا۵۰ ساله سرطان بدخیم بود عمل کرد و شیمی و پرتو درمانی بعد گیاه خوار شد الان ۱۰ سال ...

ممنونم عزیزم، تا جایی که میدونین معده شون رو کامل برداشتن ؟

بله یه همکار آقا داشتیم ۳۵ ساله 

ماشاالله تنومند و سرحال 

ولی موقع ناهار با اینکه محل کارمون ناهار مفصلی میدادن 

همیشه خیلی ساده و کم میخورد 

یبار ازش پرسیدیم گفت من چنین مشکلی داشتم و الان خوب شدم همیشه باید رعایت کنم 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

بله یکی از فامیل سرطان معده گرفت

کل معده رو برداشتن

یه قسمت از روده رو به جای معده گذاشتن

حدود ۲۵ سال پیش الانم خوبه خدا رو شکر

خیلی جوون بود من کلاس اول بودم عروسی کرد

چهار سال بعدش سرطان گرفت بنده خدا

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

خواهر دوستم سرطان معده داشت عمل کرد یه بخشی رو برداشت الان حدودا ده ساله تحت نظره و خداروشکر زندگیشدچو میکنه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

بستگی به مرحله بیماری داره دو نفر همزمان این بیماری رو داشتن هر دو جراحی کردن یکیشون فوت کرد یکیشون بیشتر از سی ساله داره زندگیشو میکنه...ضمن اینکه همه چی دست خداست، خدا سلامتی بده به همه🤲