2777
2789
ینفرو میشناختم باباش سرطان معده گرفتن زودی از پا افتاد ...اگه اوایلش بفهمن شاید امیدی باشه 

واقعا توی جامعه هم انقدر عجولانه نظر میدید و اصلا به مخاطب فکر نمیکنید ؟ 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه  علائم سرطان معده رو بگی

علائم اولیه اش نفخ شکم ، زود سیر شدن از غذا و سوزش سر دل و این چیزا هستش، ولی رفته رفته گیر کردن لقمه توی گلو و درد معده و از همه مهم تر کم کردن بی دلیل وزن زیاد بدن 

شوهرم خالم سرطان لوزالمعده داشت عمل و شیمی کلی رسیدگی و تغذیه ارگانیک و ژل رویال میوهای قرمز الان ا ...

عزیززم اطلاعات دیگه ای از نحوه تغذیه و چیزایی که مفید بوده براشون اگه میدونی لطفا بهم بگو ممنونم

بله یکی از فامیل سرطان معده گرفت کل معده رو برداشتن یه قسمت از روده رو به جای معده گذاشتن حدود ۲۵ ...

ممنونم خیلی لطف کردی ، ان شاءالله همیشه سلامت باشن، اگه اطلاعی از نحوه تغذیه و چیزایی که مفید بوده براشون داشتین ممنون میشم بهم بگین

ممنونم خیلی لطف کردی ، ان شاءالله همیشه سلامت باشن، اگه اطلاعی از نحوه تغذیه و چیزایی که مفید بوده ب ...

یادمه میگفتن وعدهای غدایشون مثل ما سه وعده نیست

مثل ۱۰ بار هر دفعه یه کاسه کوچیک میخوردن

امیدوارم مشکل شما هم حل بشه و دلتون شاد باشه

نگران نباشید سرطان وقتی متاستاز نداده باشه قابل درمانه

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
عزیززم اطلاعات دیگه ای از نحوه تغذیه و چیزایی که مفید بوده براشون اگه میدونی لطفا بهم بگو ممنونم

خالم مرتب لبو دریت میکرد میذاشت یخچال عرق دست ساز خنک براش میگرفتم میوهای ارگانیک انار میوهای قرمز ژل رویال حتی تخم شربتی ارگانیک میاد مغز زردآلو میگفت خیلی عالیه هست زرالو جمع میکرد میداد

خدا بهتون سلامتی عطا کن عزیزم

سلام سرکارخانوم.بنده آقا هستم.چون پیامهای نا امید کننده بعضی کاربران محترم رو دیدم گفتم یه نکته رو عرض کنم وگرنه قصدم فقط خوندن بود.بنده خودم درگیر این نوع از بیماری(و البته به مراتب بیشتر) بودم.بهترین کار مراجعه به مراکز درمانی و پژوهشی خاص در رابطه با این نوع بیماریه.ضمن اینکه الان دیگه مثل گذشته نیست و با روشهای نوین درمانی خیلی زود بهبودی حاصل میشه انشالله.

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن