2777
2789
سلام سرکارخانوم.بنده آقا هستم.چون پیامهای نا امید کننده بعضی کاربران محترم رو دیدم گفتم یه نکته رو ع ...

خیلی ممنون، لطفا برای پدرم دعا کنین 

ان شاءالله که سلامت باشین

خالم مرتب لبو دریت میکرد میذاشت یخچال عرق دست ساز خنک براش میگرفتم میوهای ارگانیک انار میوهای قرمز ژ ...

خیلی لطف کردین ، ممنونم،  ان شاءالله که خودتون و عزیزانتون همیشه سلامت باشین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون، لطفا برای پدرم دعا کنین  ان شاءالله که سلامت باشین

خواهش میکنم.چشم دعا کردم و همچنان دعاگو هستم.خدا به پدر و خانواده محترم سلامتی بده.سایه شون بالای سرتون باشه

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن

پدر منم کنسرمعده داره..روال درمان وطی میکنه ۴جلسه شیمی و۲۴ جلسه پرتودرمانی شده والان وحدودا دوماهه که استراحت داره وباید برای جراحی اماده بشه.‌توکل بخدا انشالله... درمانش کامل انجام بشه وسلامتیش وبدست بیاره.......استارتر منم دلم آشوبه ولی بسپارش بخدا انشالله.‌ پدرت سالم وسرحال میشه دوباره..

عاشقتم خدا
پزشک جراح گفت باید معده کامل خارج بشه..شما وضعیت پدرتون چطوره؟نظر جراح وانکولوژیست چیه؟کدوم شهرید؟

سلام عزیزم ما تهران هستیم ، برای پدر منم قرار شده جراحی کنن و معده رو کامل در بیارن،  به حق آقامون امام حسین ، ان شاءالله هم پدر من و هم پدر شما شفای کامل پیدا کنن، خدا مارو تنها نمیزاره ❤❤❤برای پدر من هم دعا کنین لطفا 

علائم اولیه اش نفخ شکم ، زود سیر شدن از غذا و سوزش سر دل و این چیزا هستش، ولی رفته رفته گیر کردن لقم ...

عزیزم پدرتون کی عمل میشن

مادر منم سرطان معده داره و باید ب زودی عمل کنه

خیلی نگرانم😥