2777
2789

5 سالم بود خالم داشت از خونمون میرفت بهم گفت به مامانت بگو نوار بهداشتی ها رو گذاشتم تو کمد

رفته بودیم بدرقه شون جلو شوهر خالم و تاکسی بلند گفتم مامان خاله گفت نوار بهداشتی ها رو گذاشتم کمد 

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی؟💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگه بچه بودی هر روز عصر بهت موز میدادم ولی فقط میخوردی اسمش و نمیدونستی. رفتیم مهمونی صاحب خ ...

واییی💔💔😅😅😅 قیافه مامانت و سرخ سفید شدنش دیدن داشته

ما هم بچه بودیم

من تازه پریود میشدم

کلاس سوم راهنمایی بودم 

آبجی کوچکم تازه راه افتاده بود و راه می رفت 

خونمون کلی آدم نشسته بود

آبجی کوچکم رفت از تو اتاق به بسته نواربهداشتی که از خودش هم بزرگتر بود کشون کشون آورد انداخت وسط مهمونا و با لحن بچگونه که مهمونا هم متوجه نشدن به مامانم گفت این دستمال کاغذی ها مال آبجی مهتابه.😬😬😬😬

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

من ۲۲ سالم بود و مثبت هیجده است بگم؟ 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

اتاق منو پدر و مادرم جوری بود که راحت صدا میومد می‌رفت بعد هر موقع صدای عجیب غریبی میشندم بعد مامانم و بابام میرفتن حموم نوبت نوبت تا سالها این توی ذهنم بود ک حتما مامان توی اتاق بهش یه اتفاقی افتاده اخ میگه بعد میره حموم بعد از اونموقع هر وقت دستم به جایی میخورد یا اتفاقی برام توی اتاق میوفتاد میرفتم حموم یبار که خالم موند پیشم باهم خوابیدیم کتابم از قفسه افتاد سرم گفتم اخخ بعد رفتم حموم خالم گفت تو ک‌صبح رفته بودی حموم گفتم ماما و بابا هر وقت میگن آخ آخ میرن حموم بعد میخوابن تا الان مورد سوژه قرار گرفتم😐😂😂

کلاس شیشم بودم 

هوا گرم بود بعد داییم اینا و خالم خونمون بودن 

گفتن الان بستنی میچسبه منم گفتم مامانم گفته تا وقتی مهمونا هستن ب بستنیا دست نزنم🤣🤣🤣

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

من که نه،ولی دوستم با خواهر کوچیکش اومده بود خونم،خواهرش ۸سالشه.داشتیم فیلم نگاه میکردیم،یه موجود ترسناک تو فیلم بود،یهو این بچه از بازیش دست کشید اومد جلو تی وی به من گفت خاله خاله این جن.ده چقدر شبیه مامانمه🤐اقا منو میگییییییی.هنگ بودم.بعد فهمیدم به جن میگه جند.اونجام میخواست بگه این جنِ شبیه مامانمه گفته جن.ده🤣🤣🤣🤣