2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا بهم دست نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 17406 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااسمش چیه؟

من حامله بودنم منع رابطه بودم تا سه ماه بعد زایمانم نیومد اونم خودم رفتم جلو الانم اگر من نرم جلو سه ماهی یبارم نمیاد سمتم حتی بوس و این چیزا هم نداریم هییییچ حسی نداره بهم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا میشه به ۳۸ هفته تمام برسم یک مادر سرکلاژی هستم. یا الله به امید تو💚💚💚

من فکر میکردم خودم دارم اذیت میشم نگو اکثرا مشکل دارن.. من نزدیک ۳ ساله ازدواج کردم همسرم اوایل بشدت گرم بود ولی رفته رفته یخ شد😒 خودم مدرکم دکتراست و همسرمم نظامیه اما بسیار مهربون و عاشقه فقط نمیدونم چرا هفته ای یبارم بزور پیش قدم میشه و از بچه دار شدن هم متنفره. درسته که کارش سخته و سراسر استرس و نگرانی داره اما منم اذیت میشم. روم نمیشه برم پیش روانشناس چون سختمه و اکثرا میشناسن منو تو این شهر و استاد دانشگام .. هیچ کمبودی تو زندگی نداریم از هر نظر. مطمئنم خیانت هم نمیکنه روزی صدبار بوسم میکنه بغلم میکنه اما رابطه هیچی. یا خسته س یا خوابش میاد یا سرکاره 😕