2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله حاجت روایی همتون برای حاجت منم دعا کنید 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سروین سلام خوبی؟برا نی نیم دعامیکنی امروز رفتم سونو گفت تو قلبش یه لک هست ولی نترس ومهم نیست دکترمم همینوگفته واکو نوشته اماحالم داغونه نمیتونم آروم باشم سرم داره میترکه از درد 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سروین سلام خوبی؟برا نی نیم دعامیکنی امروز رفتم سونو گفت تو قلبش یه لک هست ولی نترس ومهم نیست دکترمم ...

عزیزم خدا خواست بیام پیام تورو ببینم به دلت ارامش بدم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
سروین سلام خوبی؟برا نی نیم دعامیکنی امروز رفتم سونو گفت تو قلبش یه لک هست ولی نترس ومهم نیست دکترمم ...

حتما عزیزم خدا به قلب خودت آرامش و به قلب نی نیت شفا بده 

به حق حسین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اولا این که من دیابت داشتم پسرم بطن چپش یه سوراخ داشت منم شب وروزم زار شد انقدر گریه کردم نگران نباش به مرور بسته میشه الان پسرم ۵ سالشه پارسالم مجدد بردم اکو هزار الله اکبر قلبش سالمه 

بچه ها این طور مشکلاتشون به راحتی حل میشه قلب بچه ی خواهرم زیر یکسال مشکل داشت با یه قرص الان ۱۲ سالشه صحیح و سالمه