2777
2789
عنوان

خواستگاری که دوتا بچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 23 پست
یعنی الان شما دغدغه ت پیدا کردن همبازی واسه بچه هاته؟؟ توروخدا یکم دقت کن فقط وسوسه شدی ۴ تا بچه کم ...

😂

همبازی که نه،😂 

ولی اینقدر که همسر سابقم بد اخلاق بود و برامون وقت نمی‌داشت و پی رفیق بازی بود ....🤕

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂
یعنی الان شما دغدغه ت پیدا کردن همبازی واسه بچه هاته؟؟ توروخدا یکم دقت کن فقط وسوسه شدی ۴ تا بچه کم ...

پسره با اینا نیست  گفت میره پبش مادربزرگش 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که از بدی همسرش میگه دقت کنید لطفا شاید مشکل از ایشون بوده، الان همه میگن زنمون مشکل داشته و ...

والا شوهر من خودش بچه ها رو نخواست،گاهی زنگ میزنم میگم تو رو خدا بیا بچه ها رو ببر تا یکم باباشونو ببینن

😂  همبازی که نه،😂  ولی اینقدر که همسر سابقم بد اخلاق بود و برامون وقت نمی‌داشت و پی رف ...

بالاخره ایشونم الان فقط از خوبیه خودش و بدیه همسرش میگه همونطور که اگه همسر سابق شمام بره خاستگاری دقیقا این حرفارو میزنه، چشماتو باز کن خودتو گرفتار نکن دختراتو تو خونه ی هر مردی نبر!!!!

خوبه پسر بچه ها معمولا تو این موارد سرکش و.... مخصوصا که نزدیک سن  بلوغ هم هست  مشاور قبل ...

مشاوره که بله 

آن شاالله 

شاید الان اینجوری گفته که خیال ایشون راحت باشه پس فردا بگه بچه های من چرا برن تو بچه هاتو بفرس بره

همون اول کار بدون اینکه من چیزی بگم،گفت پسر بزرگم نمیاد

همون اول کار بدون اینکه من چیزی بگم،گفت پسر بزرگم نمیاد

چی بگم والا دیشب یه تاپیک بود مثه شما ، بنده خدا ازدواج کرده بود ولی الان داشت زجه میزد بخاطر بعضی از مسائل، به قول معروف این مردا اگه زن نگه دار باشن همون اولی رو نگه میدارن