الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با وقار باش و مودب و نهایت خود واقعیت باش فیلم بازی نکن و بیشتر تمرکز کن رو خواسته ها و سوالات ک داری بپرس اگر برای ازدواج هست و این دوره همه آشنایی ها همینطور شده دیگ سنتی نیست برو خیالت راحت و انشاالله خوشبخت بشی
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
خوشتیپ باش زیاد حلف نباش صمیمی برخورد کن مهربون باش ولی حاف بازی در نیار خوشگل کن برو این خرف ...
یک درصد این قرارها هم ختم به ازدواج نشده، پسری که به جای خواستگاری توی کوچه و خیابان دنبال ارضا میگرده و دختری که به جای ناز در خانه، بدون اطلاع پدر و مادر سر قرار بره، تهاش یه کات و یه سرخوردگی بیشتر نیست.
تو همون قرار اول نزار هی دستش بهت بوخوره ک بگه این دختر ک براش عادیه ی پسر لمیش کنه ... از رابطه های قبلیت ب هیچ عنوان نگو ... زیاد قرارو طولانی نکن . بعد نیم ساعت بگو باید برم...هی با گوشیت ور نرو ... احترام و توی حرفات و نگاه و رفتارت همیشع نگه دار ... زیاد بهش رو نده ک همون اول پسر خاله شه ، بزار بدونه زیادم اسون نیس دل ی دخترو بردن
شما که تاپیک زدی دنبال جهازی، کی زندگی کردی؟ بگذار یک سال بگذره میای نی نی سایت تاپیک میزنی ...
سه سال گذشته خانومی ، یک ماه دیگه هم میخوام برم خونم ... از قرن بوق کنیومدی عزیزم؟ هر کی دنبال جهاز باشه هنوز یه سال از زندگیش نگذشته؟ فک کنم متولد دهه پنجاهی البته ببخشید ها😂