2777
2789
عنوان

تپش قلب دارم خیلی میترسم

407 بازدید | 16 پست

سلام من دوروزپیش قلب دردشدیدداشتم ولی خوب شدم

امشب بازتپش قلب گرفتم وحالت تهوع دارم خیلی میترسم یه قرص پروپرانول دارم که تاریخش بریده شده معلوم نیست🤦‍♀️به نظرتون اونوبخورم یانه؟

تنهاهم هستم کسی نیست ببرتم دکتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط قرص ویتامین ب بخور و نفس عمیق بکش 

یک قاشق گلاب بخور سعی کن حواستو پرت کنی اگه خیلی نگرانی فردا برو نوار قلب 

نترس عزیزم هیچی نیست منم خیلی موقع ها سر کلاس ها دارم

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
الان نه ولی چندساعت پیش داشتم

یه اهنگ میدیتیشن یا صدای طبیعت دانلود کن

صدای ملایم پرنده اینا

اول بشین سرتو تکیه بده اهنگو پلی کن چشماتو ببند و نفسای عمیق و اروم بکش یکم که بهتر شدی 

دراز بکش

۵دقیقه این کارو کنی میاد پایین ضربانت

اره ازچندسال پیش اینطوری میشدم وقتی استرس داشتم ولی نه انقدرشدید الان چندماه بودخوب بودم اصلاقرص نم ...

بزن گوگل واسه ثپش قلب چه عرقیات گیاهی یا دمنوش هایی خوبه سعی کن از اون ها استفاده کنی قرص درمانت نمیکنه فقط موقتا آرومت میکنه 

منم افتادگی دریچه میترال داشتم بادکش آتیشی انداختم کمرم خیلی بهتر شدم

ویتامین ب خوبه واسه تپش قلب؟

عالیه در عرض ۵ دقیقه تپش قلب رو از بین می‌بره و هیچ ضرری نداره

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
بزن گوگل واسه ثپش قلب چه عرقیات گیاهی یا دمنوش هایی خوبه سعی کن از اون ها استفاده کنی قرص درمانت نمی ...

میترسم الان خطرناک باشه

اخه هیچوقت اینطوری نبودم

دردندارم ولی احساس میکنم همه ی بدنم سبک و بی جونه