2777
2789
عنوان

برای آمدن امام زمان خود چه کرده ای؟ 

22068 بازدید | 1656 پست

سوال از امام زمان در روز محشر 

⭕️ روز قیامت از ما نمیپرسند

آن زمان که دستان امیرالمومنین را بستند؛

زهرای اطهر را بین دیوار و درب آتشین قرار دادند؛ 

امام مجتبی را بی یاور و تنها گذاشتند؛

سیدالشهداء را تشنه لب و مظلومانه سر بریدند؛ 

ناموس خود را به اسارت برده و در شام و کوفه در مقابل چشمان نامحرمان گرداندند؛

تو کجا بودی؟  

از مصائب دیگر ائمه علیهم السلام هم نمیپرسند؛

چون در آن زمان نبودیم!

اما از غیبت و غربت و مظلومیت و دل پر درد و اشک های امام دوازدهم خواهند پرسید. چون عصر، عصر مهدی صاحب‌الزمان عجل الله است. 

ودر مقابل امام زمانمون مسئولیم.

بیاییم هر کدوممون در حد توان  هر کاری از دستمون بر میاد انجام بدیم،حتی شده یه کار کوچیک .یا دعا کنیم برا فرج🤲 

يَوْمَ نَدْعُوا كُلَّ أُناسٍ بِإِمامِهِمْ

_به یاد آور_روزی را که هر گروهی را با امامشان فرا می‌خوانیم. (اسراء/۷۱)

🌕 امام صادق علیه‌السلام فرمودند:منظور امامی است که در میان آن‌هاست واو قائم اهل زمان خود است.

📗تفسير البرهان، ج۳، ص۵۵۳

اگردوست داشتین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنیم💚

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

ستم کش های عالم را امیدی نیست باور کن

به جز روی گلِ مهدی نویدی نیست باور کن

مپیچ از بهر هیچ ای جان به دور آرزوهایت

که جز گیسوی او صبحِ سپبدی نیست باور کن

به بند انداخته دنیای بی مهری ، عدالت را

که بیتِ عدل را جز او کلیدی نیست باور کن

نقابِ شادمانی این جهان بر چهره اش دارد

بر این لبخندِ مصنوعی که عیدی نیست باور کن

زمین ، کهنه تر و خسته تر از دیروز می چرخد

که حالِ مضطرش چیزِ جدیدی نیست باور کن

یدالله ست نعمت را به عدلش می کند تقسیم

بیاید او دگر دست پلیدی نیست باور کن

اگر حالا نمی آید به جز معدود یارانش

به دریای نگاه او مریدی نیست باور کن

حامد_آقایی

اللهم عجل لولیک الفرج 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

بهترین نماز رو بخونی
بهترین روزه رو بگیری
حج بری
خمس بدی
زکات بدی و....
از صراط سقوط میکنی وقتی
وقتی رابطت با امام زمان خرابه 👇🏻

https://uupload.ir/view/vid_20221115_211658_306_sxij.mp4/

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی شک شما هستی مولای من

من گمت کردم...

میشه پیدام کنی؟

میشه بغلم کنی؟

دارم از دست میرم آقا...

من هرچی که دارم رو با تو می‌خوام آقا

من فقط کنار تو بودن حالم را خوب میکند

بی شک تو از دلم بهتر خبر داری مگه نه...؟

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

📌 ادعا...

🔸 آقا! سال‌هاست فهمیده‌ام، محبتم به شما ادعایی بیش نبوده است. این را از غم‌هایم فهمیدم که دوری شما را شامل نمی‌شد. و از شادی‌هایم که هیچ‌کدامشان به خشنودی شما گره نخورده بود. و از دغدغه‌هایم که در آن‌ها، کار برای ظهورِ شما از قلم افتاده بود.

🔹 راستش از این همه ادعا خسته شده‌ام. هر چند چراغ دلم هنوز روشن است. مادامی که نفس می‌کشم، یعنی هنوز فرصت دارم و شما همچنان چشم به راهِ آدم‌شدنم هستید.

🚶 قدم اول را برمی‌دارم و ایمان دارم نگاه سرشار از لطفتان پشت و پناهم است.

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

حالا لیست کارهای قشنگ

به عنوان مثال،👇

ازیاد معرفت نسبت به امام🌹و دعای فروان برای فرج 🔑🌹اهدای ثواب دورکعت نماز✅

واز تلاوت قران، ذکر، وادعیه🌹وزیارت گرفته ولو در حد یک صلوات روزانه🌹

نذورات فرهنگی 👇

مثلا چاپ یک بروشور مهدوی

انتشار یک ویدئو کلیپ با محتوی مرتبط

یا انتشار یک متن زیبا در مورد ایشان

یا نذوراتی 

مثل ترک یک گناه و یا متصف شدن به یک اخلاق نیک🌹یا مثلا اب دادن به یگ گیاه تشنه🍂

لبخند نشاندن روی لبان یک دل

شکسته🌹تقدیم ثواب کاشت یک گل به آقا🌱🌹

ویا غذا دادن به حیوانات🕊🐦

هدیه دادن کتاب های مفید به دیگران📖

ثواب شاد کردن دل پدر ومادر👴👵

کمک به یک سالمند

دادن جای خودمون به افراد

مسن در مترو و اتوبوس🚞🚎

صدقه ای در (حد توان) کنار گذاشتن 

برای ایشان🌹یا عیادت از یک بیمار

محبت به اعضای خانواده💖

وهرکاری نیک وخوب وهر ایده قشنگی که به ذهنتان رسید.....

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

⏪یک سوال ؟؟؟

⏪ویک پاسخ...

🏝آیا من واقعا باور دارم که امام زمان علیه السلام ،اکنون هست ، و در مَنصب امامت نشسته ، و در ایّام غیبت بر ما نظاره‌گر ،

و مُراقب ماست،و چون خورشیدِ پشت ابر  بر زمینِ زندگیِ ما می‌تابد و حیات را پایدار و استوار می‌سازد؟

آیا یقین دارم که روزی ابرهای غیبت کنار رفته ، و او در مقام حکومت ظاهری، جهان را گلستانِ عدل و داد خواهد کرد؟

اگر جواب من مثبت است ،

آیا اعمال واخلاق من ، به این اعتقاد من ،

گواهی می‌دهد ؟

که او  امام من است ،

و اَعمال من هر لحظه بر او عَرضه می‌شود؟!؟!؟

و می‌بیند، و می‌داند احوال من را؟!؟!

الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج  

آقا جانـمـ💚

آرزو نمیکنم که بیایی آرزو میکنم وقتی آمدی چشمانم شرمسار نگاه زیبایت نباشد

دیرگاهیست در ظلمت بی فردای این روزگار زمین در انتظار است تا کسی بیاید و داد مظلوم را از ظالم بگیرد

و عدالت و صداقت مدفون شده زیر آوارهای فراموشی را بر عرصه جهانیان آشکار کند ♥️

حالا که سپیدی ها همه در سیاهی دل های آدمیان رنگ باخته اند، دیدگان زمین،

همچون پلک خیس سپیده دم بارانی

در انتظار کورسویی از امیدند

اگر خورشید از چشم ما پنهان مانده است،

مقصر ابرها نیستند چشمان ما باران نخورده است تا رنگین کمان حضور خورشید را درک کند

ای بهار دلها و امیدبخش انسان ها و سرور شادی روزها

ای خورشید ظلمت ها و ماه تمام نمای جمال خدا♥️

ای سلاله زهرا

دیگر بیا طاقت مان طاق شده است

دیر و زودش مصلحت است اما میدانم که هیچ عریضه ای بی جواب نمیماند

باز هم به  انتظارت مشغول میمانیم♥️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

ما را چه شده است که امام زمان خویش را نمی‌بینیم و از او دوریم؛اما به زندگی عادی خویش سرگرم‌ایم؟به یاد همه کس و همه چیز هستیم،جز امام زمانمان!

روزهایمان از پی هم می گذرد،مایی که مذهبمان شیعه است،مایی که اعتقاد به وجود ائمه ای داریم که خلیفه و جانشین خداوند در زمینند،مایی که دوازده امام داریم و می گوییم دوازدهمین اماممان زنده است،نه چونان ما که او انسان کامل بر روی زمین و بنده معصوم و مطیع خداست،ثبات عالم به وجود اوست،همه به طفیل آن بنده کامل روزی می خوریم ولی، باز قصه قصه بی معرفتی و بی وفایی است.

او باب رسیدن به خداست و قرآن می گوید:

وَأْتُواْ الْبُيُوتَ مِنْ أَبْوَابِهَا

از درب ها وارد خانه شوید؛به راستی اگر او امام ماست پس ما ماموم اوییم و ماموم باید عملش به مانند امام و متکی و پیرو او باشد اما تو بگو کیست او که من مانند او باشم؟!

اهمیت معرفت و شناخت امام زمان در مذهب ما به اهمیت اصل ایمان است

در احادیث ماست که کسی که بمیرد در حالی که امام زمان نشناس باشد به دین اسلام نمرده است بلکه چونان جاهلیت قبل از اسلام دچار انحراف و تباهی و بدآئینی بوده است 

❤️ وصل یار

بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم

علی بن ابراهیم بن مهزیار می گوید:

19 سال متوالی به مکه رفتم تا خدمت امام زمان (عج ) تشرف پیدا کنم.

سال آخری که آمدم نا امید ودلگیر بودم

با خود گفتم دیگر فایده ندارد چقدر منتظر باشم گویا لیاقت ندارم برای زیارت.

در همین حال بودم که به من الهام شد برای دیدار سال آینده بیا تا حضرت را ببینی...

سال بیستم فرا رسید" با دلی پر از امید و عشق کنار کعبه نشستم و نماز میخواندم ناگهان دستی روی شانه ام گذاشته شد ، به من گفتند اگر میخواهی حضرت را ببینی دنبال ما بیا...

سوار بر مرکب شدیم و در کوه های اطراف گردشی کردیم شب شد دیدم روی کوهی چادری برپاست و روشنایی از آن پیداست نزدیک شدم بعد از اجازه داخل شدم

دیدم صورتی دلربا و قامتی بلند ، ابروان بهم پیوسته ، خوشخو و بخشنده سلام کردم

حضرت فرمود: منتظرت بودیم چرا دیر آمدی؟

گفتم سیدی و مولای" من شب و روز منتظر شما بودم

حضرت فرمود: سه چیز باعث شده امامتان را نبینید:

۱- بی رحمی به ضعفاء ۲- قطع رحم ۳- دنیا طلبی

شما اگر رفتارتان را درست کنید ما خودمان می آییم.

منبع : الفبای مهدویت

📌 «دانه درشت ها نمی ریزند»

📖 «فَلَمَّا فَصَلَ طالُوتُ بِالْجُنُودِ قالَ إِنَّ اللَّهَ مُبْتَلِیکُمْ بِنَهَرٍ فَمَنْ شَرِبَ مِنْهُ فَلَیْسَ مِنِّی وَ مَنْ لَمْ یَطْعَمْهُ فَإِنَّهُ مِنِّی إِلَّا ....» *۱

🌸 امام صادق در مورد این آیه فرمودند:«اصحاب طالوت به نهر (آب) آزمایش شدند و اصحاب حضرت قائم نیز به مثل آن آزمایش خواهند شد.» *۲

🔹 یکی از سخت ترین ابتلائات در آخرالزمان، امتحانِ غیبتِ امام زمان عجل الله فرجه است.

🌺 امام صادق در این باره می فرمایند: «برای مردم چاره‌ای از اینکه خالص شوند و (خوبان از بدان) جدا شوند و غربال شوند، نیست و مردم زیادی از غربال (امتحان غیبت) خارج می‌شوند.» *۳

🔸 از مهم ترین ویژگی هاي یاران امام زمان  عجل الله فرجه، اطاعت و فرمانبرداری آنها از امام است.

🔺 ما هم برای رسیدن به این مرحله باید امتحانات سختی را پشت سر بگذاریم تا مشخص شود که چه کسانی از ما لیاقت یاری حضرت را دارند. یاری حضرت بدون سربلند بیرون آمدن از امتحانات ممکن نیست.

۱- بقره، آیه ۲۴۹

۲- ابراهیم نعمانی، الغیبه، ص ۳۱۶، باب ۲۰

۳- محمد کلینی، کافی، ج ۱، ص ۳۷۰

درگوشی🐚 

من هم گاهی فکر میکنم گاهی چقدر صبر و حوصله خوبی دارم و گوش شنوای آدم های مختلف شدم، گاهی چقدر پر کار و فعال میشم و گاهی چقدر....❗️

گاهی اما تمام اینها پودر میشه و میره هوا:)

وقتی بدرد امام زمانت نخوری دیگه چه فایده، عالم و آدم هم ازت راضی!!!...

که چی مثلا؟! تو خوبی هات رو نشماری، دیگه کی بشماره...؟!

چارتا هم گذاشتی رو‌ش تازه!!

+ اصلا خوبی هاتم بشمار! بدرد چند نفر خورده؟! چقدر درست درمون تاثیر گذار بوده... اللّه وکیلی هااا⁉️

+ بخودم میگم اصلا خوب و درست! اما اصل مطلب و بگیم! :) چقدر این کارهای هر روزانه‌ات با اون دغدغه ای که ازش دم میزنی، هماهنگ؟! هم راستاست؟ هم هدفه...؟

+ ببینم اون وقت طبقه انتظارات چرا اینقدر پره؟ توجه میخوایم، عنایت میخوایم، کمک میخوایم، زیارت و سفر معنوی میخوایم و و و....!!!

🚫 یجاهایی دیگه باید استپ کرد! باید جلوی خودمون و نفسی که بتاز داره میره، بایستیم! :)

یجاهایی حرف زدن فقط همچی رو خراب‌تر میکنه، سکوت کنیم و بزنیم به میدون عمل! اونوقت حتی اگه (مثلا هم) ببازیم میدونیم حداقل بازی مون، بازی برنده بوده! چون برنامه مون درست و هماهنگ چیده شده بود؛ مگه نه؟!‼️🌿

- اما یا علی مدد رفیق، نمیدونم الان این لحظات و این روزها تو چه حس و حالی هستی؟ اما اگه منتظری بیدارت کنن، بیخیال! *یه یا علی بگو* و خودت بلند شو که قطار عمر سریع تر از اونچه که فکرش رو میکنی میگذره...

🔴خدمت به امام زمان علیه السّلام

خدمت به امام ، آن هم در حدّ توان، و سعی و جدّیت در این راه، تکلیف و وظیفه مؤمن است.

ملائکه و انبیاء خدمت به آن حضرت را افتخار خود می دانند و پیامبر عظیم الشأن و بزرگی هم چون حضرت خضر علی نبیّنا و آله و علیه السّلام در خدمت ایشان می باشد.

🌹امام صادق علیه السّلام می‌فرمایند:

اگر او را درک می کردم[و به او می رسیدم] تمام ایّام زندگی خود، به او خدمت می‌کردم.

🔸️خدمت به مؤمن از مستحبّات اکید اسلامی و دارای ثواب عظیم است و از صفات ممتاز و برجسته مؤمنان حقیقی و بزرگان دین می باشد و مؤمن راستین را می توان از شدّت اهتمام او در خدمت به مخلوق خداوند متعال شناخت، پس خدمت به آن حضرت که صاحب عصر و رئیس و مولای مؤمنان می باشد، برترین عبادت ها و طاعت ها است.

🌹خدمت به حضرت حجّة (ع)از راه خدمت به دوستان، پیروان و شیعیان او به دست می‌آید.

به عنوان مثال: رفع حوائج و دفع مشکلات و حلّ و فصل امور آن ها در حقیقت خدمت به آن حضرت است. هم چنین برپایی محافل و مجالس ذکر، تألیف یا نشر کتب مربوط به آن حضرت، بنای حوزه های علمیه و …، اگر قصد خدمت به آن حضرت باشد، خدمت به آن بزرگوار به حساب می آید. مصادیق خدمت به امام (ع) بسیارند که باید با قصد و نیّت خدمت به آن حضرت انجام گیرند.

📚 بحارالانوار ۵۱