2777
2789
عنوان

برای آمدن امام زمان خود چه کرده ای؟ 

| مشاهده متن کامل بحث + 22074 بازدید | 1656 پست
الان الانه زمان امام ها خیلی ساله گذشته. کسی نمیتونه با ارشاد و حرفای تکراری شما ،عقیده و پوشش خودش ...

عزیزدلم شمامسئول رفتارخودت هستی ومن هم مسئول رفتارواعمال خودم هستم اینکه شما۴قدم اونطرفترودورازچشم من منکری روانجام بدی من درقبالش مسئولیتی ندارم اما وقتی شاهدهستم دینم اجازه نمیده منفعل باشم و به اندازه ی نمازم برمن واجبه که تذکربدم ومنکر رو به شمایادآوری کنم

تایپیک قبلیمو ببین با امام زمان چی گفتم..ولی...

ای جانم 😘😍

پس صبر داشته باش 

ایمان داشته باش که امام زمان عج الله مهربون ترین فرد نسبت به ما شیعیان هستن 

مطمئن باش اگه چیزی که میخوای خیر و صلاحت باشه حضرت ازت دریغ نمی کنه 

نمیدونم مادر شدی یا نه 

ولی وقتی مادر بشی متوجه میشی که چقدر بچه ات رو دوست داری و هر چیز خیر و صلاح رو براش میخوای و ازش دریغ نمیکنی 

ولی ممکنه خیلی چیزا هم بچه ات بخواد و بهش ندی چون میدونی صلاحش نیس 

فعلا فقط صبر کن و ایمان محکم داشته باش که حضرت برات دعا میکنه و لطفت رو بی جواب نمیزاره 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه همه مجبوریم دین محمدی یا دین عربی داشته باشیم🫤

نخیر

منتها در کشوری که دین محمدی هست، کلیمی و آشوری و ارمنی و زرتشتی سالهاست با صفا و صمیمیت دارن قوانین کشور رو مراعات میکنن. حتی شهید دادن برای وطن...

شما چه مسلکی هستی که خودت رو سوای بقیه میبینی؟

کدوم آیین هستی که این وحدت رو بر نمیتابی؟ 

همش دهن کجی و اعتراض...من خجالت میکشم از اون دختر ارمنی که به خاطر محجبه های فامیل شوهرش میخواد حجاب رو رعایت کنه...

خجالت میکشم بگم ما یه سری مسلمان داریم که هیچ آیینی ندارن

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
عزیزدلم شمامسئول رفتارخودت هستی ومن هم مسئول رفتارواعمال خودم هستم اینکه شما۴قدم اونطرفترودورازچشم م ...

در نظر شما اسونه یه تذکر میدین ولی از اونجایی ک دیگه مردم ازتون خسته شدن باعث درگیری میشه

مثل اون پیرزنی که فوت شد. البته نیدونم الان میخوای بگی فوتش کار دشمن بوده

به احترام استارتر تاپیک که نمیخوام تاپیکش تعطیل بشه دیگه جوابتو نمیدم.🌷

بانوی آریایی و افتخارم کوروش است ❤
سلام براتون صلوات فرستادم

سلام عزیزم ممنونم از مهربونیت 

منم به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻

استغفرالله ربی و اتوب الیه 🤲🏻

به نیابت از شما هدیه به صاحب الزمان عج الله برای تعجیل در فرج حضرت 🌱

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

ای جانم 😘😍 پس صبر داشته باش  ایمان داشته باش که امام زمان عج الله مهربون ترین فرد نسبت به م ...

باشه منم دیگه پذیرفتم صلاح من دراینکه مجردبمونم تاپیرشم..صلاحم اینکه همیشه بیکارو بی پول باشم..صلاحم اینکه به خطاو گناه بیوفتم...چه میشه کرد امام زمانم بخاد بهم کمک کنه به اذن خداست..حتما خدا اجازه نمیده دیگه اونم تقصیری نداره.

۱-دین هردوی موسی و عیسی خدا پرستی بود! ۲-شما توی جامعه اسلامی زندگی می‌کنی.توی یه کشور اسلامی زندگی ...

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_پنج  

ممنون میشم رسیدگی کنید

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!