2777
2789
عنوان

شب زفاف

399 بازدید | 28 پست

دوستان ببخشیدا اعصابم خرابه نگرانم یک ساله عقدیم تصمیم گرفتیم رابطه داشته باشیم بعد من خونی نداشتم خیلی نگران شدم ولی بیش از اندازه درد داشتم 

میشه بیاید بگید شماهم اینجور بودین یا ن

عادیه همه که خون نمیبینن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه همه که خون نمیبینن

من اینو چطور منطقی ب نامزدم بفهمونم؟

من شنیدم ارثی خون ریزی نداریم ی بار بهش گفتم مشخص بود حالش یجوریه

نمیخوام جایه ی درصد حرف و حدیث بزارم برا بعدا

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

والا پشیمونم میگم چرا نرفتم قبلش نامه سلامت بگیرم هرچند شوهرم میگفت نمیخواد بگیریواسه شما خون اومد؟

برامن خیلی خیلی کم بود

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ارتجا عی دقیقا چطوره؟

ی مدله ک خون ریزی نداره

پرده بکارت ارتجاعی فقط وقتی از بین میره ک زایمان طبیعی داشته باشی

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣