2777
2789

صبح پانشم غذا شو ندم بازیش ندم وق میزنه 

کلا دو وجبه ازش یه پرس اکبر جوجه هم در نمیاد ولی پدر مارو در اورده😂 

انقدم باهوش و شیطونه یاد گرفته در پارکشو باز میکنه میاد بیرون به هر طریقییی 😐 ولی جای دسشوییشو یاد نمیگیره کره خر

کارم شده شستن خرابکاری های اقا

دستامم انقد چنگ زده گاز گرفته کلا زخمه

خلاصه حیوون خونگی بیارید دوستان عالیه انقد حال میده 😍

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

یک ساعت داشتم دعا میکردم این حرفا رو راجع به بچت نزنی

خداروشکر که پت هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ساعت داشتم دعا میکردم این حرفا رو راجع به بچت نزنیخداروشکر که پت هست

😂 بخاطر همینه فکر بچه رو هم نمیکنم خیلی سخته بخدا

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

متاسفانه همسایه بغلی منم یه دونه از اینا اورده آرامش نداریم از دستش 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
وای چه حوصله ای داری من واسه بچمم اینکارارو نمیکنم

بچت صبا غذا نمیخواد؟ میدونستم دردسرش کمتره بچه میاوردم

دیدی بگو پاک کنم عزیزم

دیدممم 

منم میخوااامممم پشمالووو سفیدااا میخواااممم 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

متاسفانه همسایه بغلی منم یه دونه از اینا اورده آرامش نداریم از دستش

مام اکثرا صدای بچه طبقه اولیمون و آپارتمان بغلیامون میاد ولی اشکال نداره دیگه کاریش نمیشه کرد اینام با بچه فرق ندارن جفتشونم باید تربیت شه

دیدممم منم میخوااامممم پشمالووو سفیدااا میخواااممم

نخواه خیلی دردسر و هزینه داره 😂😭 

مام اکثرا صدای بچه طبقه اولیمون و آپارتمان بغلیامون میاد ولی اشکال نداره دیگه کاریش نمیشه کرد اینام ...

جای سگ تو آپارتمان نیست و این خیلی زشته که انسانو با سگ یکی میکنید 

بچه خیلی با سگ فرق داره 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
نخواه خیلی دردسر و هزینه داره 😂😭

گورباهم میخواام بالاخرهههه یکیش باید مال منشهههه دلی بیشتر گربه میخوااممم :))))

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

جای سگ تو آپارتمان نیست و این خیلی زشته که انسانو با سگ یکی میکنید بچه خیلی با سگ فرق داره

حرف شما درسته سگ خیلی بهتر از یسری ادماس

گورباهم میخواام بالاخرهههه یکیش باید مال منشهههه دلی بیشتر گربه میخوااممم :))))

گربه خوبه گربه بگیر