2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوشی اینجوریه بخاطر فیل تر کرم پودر و...... پوست طبیعی و نچرال هیچ وقت کاملا یک دست نیست!!!

ا هیچوقت ؟

والامن اطرافیانم به غیر از خود بدبختم بقیه پوستاشون صاف و یکدسته 

هر چی ارث داغان بود نصیب من شد 

تو گوشی اینجوریه بخاطر فیل تر کرم پودر و...... پوست طبیعی و نچرال هیچ وقت کاملا یک دست نیست!!!

فیلتر نداره عکسا اما خوب نور خوب و آرایش دارم در کل پوستم خوبه اما خوب پوست بافته قطعا به صافی این عکسا هم نیست

ا هیچوقت ؟ والامن اطرافیانم به غیر از خود بدبختم بقیه پوستاشون صاف و یکدسته  هر چی ارث داغان ...

هیچ وقت  و مطمعنم

والا پوست دور چشم تمامه ایرانی ها ی مقدار رنگش فرق دارهه شما از نزدیک ندیدشون یا با کرم بودن 

اطراف منم خیلی ادم های پوست خوب دار دیدم ولی کاملا یک دست و مثله تو گوشی ها نبودهه

فیلتر نداره عکسا اما خوب نور خوب و آرایش دارم در کل پوستم خوبه اما خوب پوست بافته قطعا به صافی این ع ...

دقیقن حرفاتون درسته ماشاالله پوست شما خیلی خوب و عالی هس و واقعا تو زیبایی شما هیچ شکی نیس ولی  پوستتون دقیقن مثله عکسا نیست تو عکس خود دوربین گوشی ی مقدار ادیت میکنه و....

من خودم پوست خوبی دارم قشنگ درک میکنم حرفاتون رو